Ha tényleg tetszem neki, akkor miért ilyen?
Azt mondják,hogy az egyik osztálytársamnak nagyon bejövök,de szerintem nem,mert Ő az a tipikus "gazdagpáwagyerek",mindent meg akar magának szerezni és elkényeztetett,ráadásul csak modellkinézetű csajokkal járt eddig.
Olyanokat csinál,hogy az néha már kiborító.
Pl. ma kértem tőle egy zsepit,erre azt kérdezte,hogy "Mi az,ennyire nedves lettél amiatt,hogy itt ülök melletted vagy ki akarod nekem v**ni?"
Én meg csak néztem rá és alig tudtam megszólalni.Ez szerintetek normális ???
Szilveszterkor felhívott hajnali 4-kor atomrészegen,hogy szerinte mennyire összeillünk és hogy szerinte csinos vagyok és szeret,utána mintha hányt volna,majd megszakadt a vonal...A suliban kérdeztem,hogy mi a fene volt az,de nem emlékezett a dologra.
Meg tök perverz sms-eket küld néha,amikre nem tudok mit írni.
A suliban karácsony előtt megbeszéltük,hogy húz mindenki egy nevet és annak vesz ajándékot.Ő az én nevemet húzta és vett 2 elég drága fehérneműszettet és ezt az egész osztály előtt sikerült kibontanom.Kérdeztem tőle,hogy miért ilyet vett meg hogy szerintem nem nekem akarta adni,hanem valamelyik barátnőjének,de azt mondta,hogy azért vette,mert szereti tudni,hogy mit viselnek a lányok...
Oké,tényleg tökre szépek meg nagyon jól állnak,de akkor is :SS
Miért csinálja ezeket?
Ráadásul még legalább 4 és fél évig osztálytársak leszünk,mert a gimiben is egy osztályba fogunk járni (Ő is emelet történelem-emelt angolra jelentkezik...:/),szóval nem szabadulok tőle...bár annyira nem is akarok,mert nagyon helyes és szeretem,de ezt magamnak sem ismerem be néha:$
14L
Mert még kisfiú, azért csinálja. Mikor ennyi idős voltam, szintén csinálták a fiúk, és igen, általában azzal akit jobban kedveltek mint a többieket. Szerintem meg kell várnod, míg benő a feje lágya. :-)
Addig is ne sértődj meg azon amit csinál, inkább a jó ízlésen belül légy partner a viccben. Próbálj meg visszavágni, ha tudsz viccesen. Az se baj, ha ő marad benne alul. De semmiképp se sértődj meg.
Hát, két lehetőség van: vagy tényleg tetszel neki, de még nem tudja ezt érett módon a tudomásodra hozni, vagy csak tetszik neki, hogy veled kedvére szórakozhat, mert jól zavarba jössz és nem tudsz visszavágni.
Azt javaslom, ne vedd őt még jó sokáig komolyan, nehogy bedőlj neki. Másrészről gondold végig utólag az olyan helyzeteket, amikor zavarba hozott téged (pl. a zsepis eset), és (esetleg egy talpraesett barátnőddel együtt) dolgozz ki válaszokat, amikkel jól vissza lehetett volna vágni. Ez arra jó, hogyha újra hasonló helyzetbe kerülsz, lehet, hogy gyorsabban tudsz majd valami frappáns választ előhúzni a tarsolyodból.
Ha visszavágsz, akkor azzal elismered, hogy tök normális, ahogyan viselkedik veled. Pedig nem az.
Szerintem ilyen helyzetben sokkal hatásosabb, ha kikéred magadnak, hogy úgy beszéljen veled, mint egy kis ribanccal. Egy ugratás-párbajban jó eséllyel alulmaradsz a nagymenő sráccal szemben, hiszen sokkal gátlástalanabb, mint te vagy. Ha megkérdezed, hogy mégis kinek néz téged, köpni-nyelni sem fog tudni. Ideje rájönnie, hogy nem az óvodában van, ahol a kislányok versengenek a kegyeiért, hanem egy ifjú NŐVEL van dolga, akit nem hanyatt dönteni kell, hanem meghódítani.
Persze ehhez az kell, hogy te is így gondolj magadra, különben nem fogod tudni hitelesen előadni, és csak kiröhög.
Ha van egy kis esze, meg fogja érteni az üzenetet.
Ha nincs, akkor meg jobb, ha idejében lekopik rólad.
Amire még fel kell készülnöd, hogy mit teszel, ha megmondja, hogy minek néz téged. De akkor legalább te is tisztában leszel azzal, hogy mit is gondolj róla ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!