Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülői szigor! Főleg tinilányo...

Szülői szigor! Főleg tinilányok és szüleik válaszát várom! Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám,hogy a szüleim nem engednek el sehová.15 éves vagyok,szeretnék néha-néha elmenni szombat esténként a barátnőmmel egy kocsmába,de természetesen nem innánk,nem cigiznénk és nem is drogoznánk, csak szórakoznánk.Nem csak ebbe a kocsmába nem engednek el,hanem kulturáltabb helyekre sem,pl.kajáldába.Nappal még igen,de este nem.Nem egy nyüzsgő nagyvárosban élünk,hanem egy csendes,kihalt városkában.Szilveszterkor sem engedtek el a barátnőmmel este a városba sétálni.

Jól tanulok,kedves vagyok velük,mégis tiltanak.

Mit tehetnék?

15/L

2012. jan. 6. 18:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
55%
Ha ez megnyugtat, én már lassan 18 leszek mégis 9-10re maximum otthon kell lennem(de sokszor még előbb is..)
2012. ápr. 5. 21:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ha eddig nem cigiztél és ittál akkor a kocsmázás és bulizás után szépen belekóstolsz, mert ha nem akkor kicikiznek.Sajnos látom a 16 éves lányomat és már megbántam hogy miért engedtem el először.
2014. ápr. 8. 18:15
 23/23 anonim ***** válasza:

én városi gyerek voltam.

16 évesen simán eljárkáltam mégsem zülöttelel,és nem is lettem büncselekmény áldozata. anyám mindig felhhívott este 10kor hogy mivan velem. ez is lehet megoldás a cigisek meg nem bűnözők a szüleim sem azok. a piások az más tészta,de öket álltalában leállitják a józanabbak.

Aza helyzet,hogy a tiltás sosem vezet jóra,mert akkor jön "a csak azértis" dacbol minden sz@rt megcsinálok és sz@rok a szüleim fejére,hogy lássák mekkora király vagyok...

én úgy csináltam,hogy javasoltam nekik,hogy csörrenjenek rám 10felé,hogy mivan.

2014. ápr. 10. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!