Mit gondoltok errol? Ezt a hugom épp egy konyvet ír és rászedtem, hogy csináljon egy blogot, ahová leírja, de fél, hogy senkinek nem fog tetszeni, ezért gondoltam kiteszem ide.
Na igen ezt nagyon szeretem -.-"
Imádom amikor valaki például kap egy zongorát, azt mondja hogy ő már zongoraművész. Ugyanez itt is. Szerintem fura. Zavaros. Nincs olyan dolog ami megragad benne, ami felkelti az érdeklődésem. Ilyesmiket írnak más írok is. Ezek általában a tinik olvasmányai, ez is csak gagyi tömeg gyártmány. Ilyet én is tudnék írni, pedig nem vagyok Fekete István vagy Homérosz.
Tudom hogy most sokan lefognak pontozni, tessék csak, nem arra van ez az oldal hogy egymással szembe versengjünk : kinek van több pontja.
13/L
nekem az eleje tetszik addig hogy találkozik egy farkassal és egymásba szeretnek .... a többi nem hogy varázsló meg vámpír ... az valahogy nem illik oda szerintem :P
16/L
Jajj, ne bántsátok már! Se a kérdezőt, se a húgát. Valóban elég sok mindent összeszedett a sztoriba a kislány. De szerintem fényévekkel jobb, hogy írással üti el az idejét, mintha olyan (valóságalapú) kérdéseket tenne fel itt, mint hogy: szüzesség elvesztésekor lehet teherbe esni?/ orálisan kielégítettem a fiút, most miért nem keres?
Ettől semmi baja nem lesz, sőt még a javára is válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!