Éppen "járok" egy fiúval, és szeretnék neki adni valami ajándékot. Itt most valami különlegesebbre gondoltam? (lent)
max 2000 ft értékben gondolkodtam.
szereti a focit,önvédelmi edzésre jár.
13 éves.:)
Süss neki minitortát, amit focilabdásra mázazol:) Ez nagyon kedves ötlet, egy bmx-es haverunknak mi is sütünk egy ilyen bicókerékkel:D
13l
szia. Nézd mi nem ismerjük. Neked kell tudni minek örülne. Valami olyan kell ami a közös élményekre emlékezteti. (Pl. ha malackámnak szólítod akkor vegyél neki plüss malacot.)
Személytelen ajándékok a tusfürdő, meg a bolti készletek, de neked valami személyeset kell adnod. Valmit amiről mindig Te jutsz eszébe.
Ha én leírom hogy 16 éves lány vagyok, szeretem az űrlényeket, meg a vizilovakat, mit veszel nekem karácsonyra? Érted miért nem tudunk válaszolni?
Remélem azért tudtam segíteni. És bocsi hogy kifakadtam..
=)
utolsó:
köszi a választ,és tudom,sőt unom is már ezeket a kérdéseket,és megértem hogy mi a baj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!