Sziasztok, az a problémám, hogy én mindenkit meghallgatok tanácsot adok segítek vigasztalok akit csak tudok.. Ha kell 3 vállam is van hogy legyen min kisírni magukat.. Ez nem is baj mert szeretek segíteni embereknek és örülök, hogy hozzám fodulnak segítségért.. Viszont nekem nincsen senki akivel metudnék beszélni akármit is.. egyedül érzem magam... Ez elég baj ert nőnek a terhek rajtam és alig bírom már el.. korábban írtam hogy bulímiás vagyok, édesapám alkoholista és még sorolhattnám.. Akiket én meghallgatok azokat nem terhelhetem hisz nekik is van épp elég gondjuk.. mit tudnék tenni? 15/l
2012. jan. 1. 20:31
1/8 anonim válasza:
Dehogy vagy önző.. Nekem is ugyanez a problémám, mindenkit meghallgatok de senki se foglalkozik úgy velem.
17/f
2012. jan. 1. 20:35
2/8 A kérdező kommentje:
Megértelek.. :/ :) köszi a a választ
2012. jan. 1. 20:36
3/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.:) Mindenki megbízik bennem, és elmondjáka dolgaikat, de én magam mindig azt hittem, hogy terhelem Őket és magamba folytottam....DE! Néhányukat tényleg érdekelte, csak én hittem azt hogy nem , ezért magamba folytottam. Senki nincs, aki közülül olyan megbízható lenne, hogy közel férkőzzön hozzád?:)
2012. jan. 1. 21:43
4/8 anonim válasza:
Dehogy is vagy önző, ugyan már.
18/F
2012. jan. 1. 21:49
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs olyan aki megtudna hallgatni, mert nekik is túl nagy a problámájuk és szükségük van rám.. ha megtudják hogy én is alig állok a lábamon, akkor nem tudok majd úgy segíteni nekik mint mikor azt gondolják, hogy velem minden rendben van.. köszi a válaszokat!! :))
2012. jan. 1. 21:59
6/8 anonim válasza:
Hidd el, azért ez nem teljesen így van.:) Az, hogy neked is vannak problémáid és elmondod, attólmég ugyanúgy felnézhetnek rád. Sőt, vannak akik emiatt könnyebben megosztájk veled a gondjaikat, mert látják, hogy te magad átéltél hasonlót. Nem robot vagy, te is ember, neked is vannak érzéseid, ami fontos.:)
Írhatsz nekem privátot, ha szeretnéd, én meghallgatlak ha kell.:) Ha a barátaidnak nem, de legyen egy biztos pont, akinek elmondhatod a dolgaidat, szóval ha szeretnél élhetsz a lehetőséggel.:)
2012. jan. 1. 22:16
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon ari vagy! :) azért még körbe nézek, hátha van valaki akivel tudok személyesen beszélni, de ha nem élek a lehetőséggel!! :))
2012. jan. 1. 22:43
8/8 anonim válasza:
Rendben van. És mondom, biztos vannak olyanok akinek nem teher.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!