Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon zavar, hogy idősebbnek...

Nagyon zavar, hogy idősebbnek néznek! Mit csináljak? 14L

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és rengetegen 15-16 évesnek néznek. Namármost itt örülhetnék, de nem tudom kezelni az ebből jövő cikis szituációkat. Pl. kivettem egy DVD-t a kölcsönzőből, de csak egy nappal később tudtam visszavinni. Erre a 20 év körüli srác mondta, hogy semmi baj, mert szép vagyok o.O

Idén új suliba is mentem, 7.-be, és azt hitték 9.-es vagyok.

Egy új osztálytársam áthívott, az ő 17 éves bátyja is azt hitte, hogy gimis vagyok.

Meg általánosan idősebb fiúk jönnek oda hozzám, ami engem eléggé frusztrál, mert nem akarok kapcsolatot, főleg akkor félek, ha nem tetszenek. Nem undorodom, vagy ilyesmi, szabályosan félek.

Nem öltözöm kihívóan, egyszerű pólók, sálak, csőnadrág, bakancs, a hajam se durva, sminkelni csak nagyon keveset és halványan szoktam. Bulizni is csak szilveszterkor meg szülinapomkor megyek, akkor se diszkóba, ilyesmi szórakozóhelyekre.

Mit tegyek? (Köszi, hogy elolvastad)

14L

2012. jan. 1. 15:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem is többnek néznek, de sötétbe. Leülök a buszra egy 12 éves csaj mellé, se smink, a haj is semmilyen, sötét, erre 15nek néz, de nem csak ő, mások is. Talán az alakom miatt, nagyon sokan akarnak fogdosni, meg van mellem, és lehet ezért. 13L pedig nem öltözök kihívóan
2012. jan. 7. 13:29
 22/27 anonim ***** válasza:

És milyen iskolatípusba mész?

Szépeket nagyon szeretik.

2012. febr. 20. 15:17
 23/27 A kérdező kommentje:
Kisgimibe járok
2012. febr. 20. 19:13
 24/27 anonim ***** válasza:
És mi leszel ha nagy leszel?
2012. febr. 21. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:

tavaly 5. osztályos voltam, egy ismerősöm, aki inkább anyummal tartja a kapcsolatot (munkai dolgok miatt), megkérdezte, hogy én már 8.-os vagyok?

kínos volt..

2012. máj. 28. 03:31
 26/27 A kérdező kommentje:
Grafikus szeretnék lenni.
2012. máj. 28. 11:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Én 12,5 éves vagyok és 16-nak is néztek már... Pedig sima pólókat húzok, csőnaci, nyáron buggyos nacikat is, sima cipő, sálakat is imádom kiegészítőknek csak fülbevaló. Sminkelni meg egyáltalán nem szoktam magam. Én akkor mit szóljak?:D oké hogy 173cm vagyok de egy kicsit túlzás... Most megyek 7.-be mindenki min. 8.nak néz..:P
2012. júl. 31. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!