Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon zavar, hogy idősebbnek...

Nagyon zavar, hogy idősebbnek néznek! Mit csináljak? 14L

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és rengetegen 15-16 évesnek néznek. Namármost itt örülhetnék, de nem tudom kezelni az ebből jövő cikis szituációkat. Pl. kivettem egy DVD-t a kölcsönzőből, de csak egy nappal később tudtam visszavinni. Erre a 20 év körüli srác mondta, hogy semmi baj, mert szép vagyok o.O

Idén új suliba is mentem, 7.-be, és azt hitték 9.-es vagyok.

Egy új osztálytársam áthívott, az ő 17 éves bátyja is azt hitte, hogy gimis vagyok.

Meg általánosan idősebb fiúk jönnek oda hozzám, ami engem eléggé frusztrál, mert nem akarok kapcsolatot, főleg akkor félek, ha nem tetszenek. Nem undorodom, vagy ilyesmi, szabályosan félek.

Nem öltözöm kihívóan, egyszerű pólók, sálak, csőnadrág, bakancs, a hajam se durva, sminkelni csak nagyon keveset és halványan szoktam. Bulizni is csak szilveszterkor meg szülinapomkor megyek, akkor se diszkóba, ilyesmi szórakozóhelyekre.

Mit tegyek? (Köszi, hogy elolvastad)

14L

2012. jan. 1. 15:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
lofaszt :D a smink szebbé tesz
2012. jan. 1. 16:46
 12/27 anonim ***** válasza:
A mai fiataloknál már 13-16 éves korig nem lehet különbséget tenni. Szerintem ebben semmi gáz nincs.
2012. jan. 1. 17:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz..

14 vagy, ha 15-16-nak néznek.. az egyáltalán nem vészes.

2012. jan. 1. 17:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Engem csak a fiúk zavarnak:S
2012. jan. 1. 18:08
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
sminkelni egyátalán ne sminkelj max korrektor,tönkre teszi a fiatal bőröd,és attól idősebbnek is nézel ki
2012. jan. 1. 18:24
 16/27 anonim ***** válasza:

Az még hagyján, ha 14 évesen néznek 15-16nak, de engem 12 évesen hisznek annyinak, pedig mégcsak nem is öltözködök úgy. Bátyám haverjaival egyszer elmentem paintballozni, és volt, aki azt hitte, hogy a nővére vagyok. Nem tudom, hogy a bátyámnak, vagy nekem volt-e gázabb. :D Na de most nem rólam van szó, megpróbálok segíteni.

Régebben tettem ki én is egy ilyen kérdést - meg mégegyet... :D -, ott olyanokat javasoltak, hogy vágassak frufrut, mert az elvileg fiatalít. Pont a válasz előtt pár nappal vágattam, és sokan azt mondták, hogy komolyabb lett tőle az arcom, na bumm. Esetleg ha jól áll, kösd két copfba a hajad, ha szereted, hordj színes ruhákat és szoknyát - bár nem tudom, ez mit segítene, mert én spec. utálom a szoknyát -, színes, mintás harisnyákat, Silly bandzet (csak azért írom, mert felénk a 12-14 évesek hordják), virágmintás cuccokat, de az ilyen egyszerűbb virágosakat.

Írtad, hogy (halványan) sminkelsz. Azt nem írtad, hogy mit szoktál rakni magadra, de felejtsd el az egészet.

Remélem, tudtam valamit segíteni. =)

12/L

2012. jan. 2. 12:12
 17/27 A kérdező kommentje:
A virágminta, Sillybandz meg a két copf elég távol áll tőlem, punkosabb a stílusom, pl hajam fel van nyírva tehát a copfok kilőve:D Sminkem alapozóból meg szempillaspirálból áll. De enélkül nem lépek emberek közé mert az adja a mákszemnyi önbizalmam:P
2012. jan. 2. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor jó, én is agybajt kaptam, amikor ilyeneket tanácsoltak nekem. :D Viszont ha 14 éves létedre oldalt fel van nyírva a hajad, és punk vagy, ne csodálkozz, ha nem hiszik el(/nem akarják elhinni), hogy 7.-es vagy.
2012. jan. 2. 12:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkor már meg is van a válasz! Én is kételkednék benne, hogy egy 14 évessen állok szemben, ha felnyírt hajú lenne, punkos stílust követne. Már csak a bátorságából kifolyólag is. Nem feltételeznék egy 14 éves kislányról ilyen vagányságot. Meg azt sem, hogy a szülei megengedik neki. Én is inkább 16 éves kortól gondolnám ezt engedhetőnek, meg a lányok által kedveltnek.

Írod, hogy "a hajam se durva": de, hidd el, ez elég durva másoknak.

Egyszer próbáld ki, ha van rá mód, hogy egy élethű parókával a fejedet megismersz pár új embert, pár barátnődet beavatva, aztán kérdezgesd őket, hogy hány évesnek néznek.

2012. jan. 2. 13:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Csak kb 2 hete ilyen a hajam és apukám javasolta:D
2012. jan. 2. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!