Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan jelezzem feléjük, hogy...

Hogyan jelezzem feléjük, hogy ez engem zavar?

Figyelt kérdés

előre bocsi a kisregényért,és a helyesírásért.

először is járok egy dráma szakkörre a városba.életkorban nem vagyunk egyformák van az alsóstól kezdve a gimisig.na szóval mi nagyobbak elvagyunk egymással,együtt megyünk haza.3 fiú(14,14,15) 2 lány(egyik én,és mindketten 14) évesek vagyunk).na és az a lényeg hogy ez a lány ha nincs ott a többi fiú mindig velem van,de ha csak 1 is ott van akkor én már csak úgy vagyok.ne értsétek félre a csaj nem ribi,sőt,egy tök normális jótanuló jólnevelt lány.csak egyszerűen ha ottvannak a többiek engem szinte le se szar.de nem csak a csaj a fiúk is ilyenek.meg ha megyünk a buszon rögtön ők ülnek egymás mellé (négyen) én meg állok :S

és nagyon zavar hogy "ötödik kerék" vagyok.és a csaj nagyon jó barátnőm,csak ha én nem keresem ő se keres engem.meg ha mondok valamit,akkor "ühüm nagyon vicces" és már megy is másokkal szórakozni.nemtudom,hogy velem van-e a baj,de nincs jó osztályom eddig itt jól éreztem magam,mostmár egyre kevésbé.:S

2011. dec. 7. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

szegény :S szívás az ilyen társaság! nem tudok sajnos mást mondani, nem tudsz velük mit csinálni. esetleg annyit, hogy megmondod ezt a másik lánynak is. én is elég sokszor érzem ezt, viszont olyan is volt már, hogy mi "közösítettünk ki" valakit. és nem direkt, meg szándékosan próbáltam bevonni őt is, de nem ment. ha egy jobban összetartozó csapatba kerülsz, akkor az sokszor akaratán kívül kitaszít. ha meg egyedül mentek, akkor meg nincs ott a társaság. ez nem feltétlen képmutatás, csak fura.

remélem mihamarabb találsz olyan embereket, akik szívesen fogadnak, és ahol a társaság szerves részét képezed!

2011. dec. 7. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem veled van baj, a lány pedig hülyének néz, igazából nem a barátnőd. Az hogy kedves veled, nem azt jelenti hogy a barátnőd, csak azt hogy kihasznál téged azért, hogy ne legyen egyedül, amíg a többiek nincsenek ott.

Ne függj tőle, nem mérvadó az ahogy viselkednek veled. A legjobb amit tehetsz, az a "Magányos Fenség"-stratégia.

Szabad vagy.

Tudd hogy szabad vagy.

Nem szorulsz rá a társaságukra, sem a figyelmükre. Ők szorulnak rá ilyen jellemproblémákkal a tiedre.

Felnőttként írom ezt úgy, hogy hasonló (sőt rosszabb) helyzetben voltam kamaszkoromban. (Veled legalább szóbaállnak. ;) :D )

Ha jelzed ezt feléjük, semmit nem érsz el, csak kiröhögnek (magukban biztos), mert igazolod számukra hogy az uralmuk alatt állsz, hogy függsz tőlük. Ők ebben tobzódnak: az uralomban, te pedig csak fenntartanád ezt a dolgot és táplálnád az egójukat. Ne tedd. :)

2012. febr. 17. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,megfogadom a tanácsod :D
2012. febr. 18. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!