Nagyon zavar, hogy idősebbnek néznek! Mit csináljak? 14L
14 éves vagyok és rengetegen 15-16 évesnek néznek. Namármost itt örülhetnék, de nem tudom kezelni az ebből jövő cikis szituációkat. Pl. kivettem egy DVD-t a kölcsönzőből, de csak egy nappal később tudtam visszavinni. Erre a 20 év körüli srác mondta, hogy semmi baj, mert szép vagyok o.O
Idén új suliba is mentem, 7.-be, és azt hitték 9.-es vagyok.
Egy új osztálytársam áthívott, az ő 17 éves bátyja is azt hitte, hogy gimis vagyok.
Meg általánosan idősebb fiúk jönnek oda hozzám, ami engem eléggé frusztrál, mert nem akarok kapcsolatot, főleg akkor félek, ha nem tetszenek. Nem undorodom, vagy ilyesmi, szabályosan félek.
Nem öltözöm kihívóan, egyszerű pólók, sálak, csőnadrág, bakancs, a hajam se durva, sminkelni csak nagyon keveset és halványan szoktam. Bulizni is csak szilveszterkor meg szülinapomkor megyek, akkor se diszkóba, ilyesmi szórakozóhelyekre.
Mit tegyek? (Köszi, hogy elolvastad)
14L
34 éves voltam. A páromnak leugrottam egy sörért a közértbe és elkérték a személyimet:-)
Ez most vicces lehet, de én mérges voltam.
Ne foglalkozz vele.
Ezek a gének. Nem tudsz ellene semmit tenni.
Na, én 50 vagyok, és a napokban 35-nek néztek, és nagyon boldog voltam!!! :))
Pár év nem a világ, ne törődj vele! Örülj neki, hogy ilyen vagy!
Nem vagyok kövér, de túl vékony se.
Bocsánat, ha ezzel valakit megbántok, de ha 30 felett fiatalabbnak nézik az embert, az előnyös:D
De én félek, ha idősebb fiúk megszólítanak:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!