Ha 14 lennél, de az IQ-d az 140 körüli (138) lenne, hogyan mondanád meg a szüleidnek, hogy te még igen is gyerek vagy ennek ellenére?
Mert hogy a szüleid, már emiatt teljesen felnőttként kezelnének, és minden örömöt ami a gyermekkorral jár, úgymond, nem hozzád illőnek tartanának...
14f
Hát már neharagudj, de ez a "kirakós" ahogy te nevezed, azt méri fel, mennyire tudsz alkalmazkodni, mennyire vagy tanítható, mennyire jól oldod meg a problémákat amik elédtárulnak. Ez nem játék. Ez, ezeknek a képességeknek a felmérője. És igen, megmutatkozik a nagyobb IQ, világ életemben kitűnő tanuló voltam, negyed annyi tanulással, mint mások. És igen, ha egyetemre kell majd mennem, akkor én az orvosira megyek.
Ami szerintem, ezerszer többet ér, mint egy futkározás, már bocsi. Tudod, mindig az ér a legtöbbet, ami a fejedben van. Én elismerem ha jól sportólsz, biztos tehetséges vagy, de nem tudom miért kell leszólni azt, aki esetleg majd az életedet menti meg a késöbbiekben, vagy más nagyobb dolgokat visz végbe a jövőben. Az emberiséget nem a testépítés, és a futkározás vitte előre, és nem amiatt tartunk technikailag ott, ahol. Nem emiatt van számítógép a szobádban, és nem amiatt nézel tv-t. Azért vannak ezek jelen, mert valakik feltalálták őket. Az ESZÜKKEL. Nem a bicepszükkel..... Egyébként én sebész szeretnék lenni, akár csak a nagypapám!
Nekem azzal van bajom, ha pl meséket nézek, vagy képregényt olvasok, gyerekesnek tartják a szüleim, leszólják, és pl ha kicsit gyerekesebben viselkedem, (mert miért ne, jó élni egy kicsit) akkor is szólnak érte. Egyébként a barátaim, mind idősebbek, 20 év körüliek. Álltalában egyetemistákkal barátkozom. Sajnos, a kortársaimmal nem jövök ki. Viszont pl az Animéket, Mangákat, és egyéb ilyen dolgokat nagyon szeretem..... Nah ennyit erről.
Ahogy valaki előttem is mondta,ülj le velük,beszélj erről a problémádról és biztos megértik.De ha esetleg nem,akkor se ess kétségbe,ezt szépen,lassan kell nekik beadagolni.Idővel meg fogják érteni.Azzal meg semmi baj,hogy 14 évesen animéket nézel/mangákat olvasol.Vannak idősebb korosztálynak készült animék és mangák.
Na meg gratulálok!! :)
Amúgy szerintem is többet ér az ész,mint a fizikai erőnlét.De azért jó,ha valaki olyan gyorsan tud futni:).Én sajna hamar elfáradok. :(
Nem akarok kötekedni,de valaki alapból betegnek születik.Velük mit csinálnánk orvosok nélkül?Hagynánk őket meghalni?Ebertelen lenne.Na meg mivan a járványokkal,amiket állatok pl. a patkány terjeszt? Azokon se tudnánk sokat kezdeni.
Na mindegy.Am jó a tesódnak,hogy ilyen erős szervezete van.Bár már én se voltam egy jó ideig orvosnál.
De mint az előbb írtam,az is jó,ha valaki gyorsan fut.Legalább nem lesz olyan otthonülő,tévémániás ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!