Meddig lehet 13 évesen kint maradni felnőtt felügyelet mellett szilveszterkor?
Tény, hogy nincs túl sok barátom, de ez nem a szüleim hibája. Csak az a probléma, hogy körülöttem csak kétszínű/hazudós/olykor-olykor lopós banda van, mert vidéki lány vagyok ezáltal igencsak kevesen járunk az iskolába és akkor még ott van az is, hogy (általánosítás nélkül) a falusi szemétládák ugyanúgy odajárhatnak, velünk vannak egy osztályban, körülvesznek minket, a többiek pedig mint azt már fentebb említettem, kétszínűek. Mivel nem bírom, ha valaki hazudik, vagy a háta mögött kibeszéli teszem azt a legjobb barátnőjét/barátját, inkább elkerülöm őket, természetesen nekem is van kb. 9-10 barátom, de abból is csak 5-6 az, aki számít is. Ezzel arra szerettem volna kilyukadni, hogy nem a szüleim hibája és ha elvinnének szoliba vagy bulizni hajnalokig meg itatnának mint a gödényt, sem süllyednék le addig, hogy olyan emberekkel barátkozzak, mint akikről itt szó volt.
Tehát nem kell félned kedves anyuka! Nem biztos, hogy a te hibád lenne.;)
Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja!
Nekem fontosabb az őszinteség , a tisztelet és a kiváló teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!