Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig lehet 13 évesen kint...

Meddig lehet 13 évesen kint maradni felnőtt felügyelet mellett szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Úgy értem, alkohol fogyasztás nélkül, csak egyszerűen szórakozóhelyen hány óráig megengedett?
2011. dec. 30. 13:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Tény, hogy nincs túl sok barátom, de ez nem a szüleim hibája. Csak az a probléma, hogy körülöttem csak kétszínű/hazudós/olykor-olykor lopós banda van, mert vidéki lány vagyok ezáltal igencsak kevesen járunk az iskolába és akkor még ott van az is, hogy (általánosítás nélkül) a falusi szemétládák ugyanúgy odajárhatnak, velünk vannak egy osztályban, körülvesznek minket, a többiek pedig mint azt már fentebb említettem, kétszínűek. Mivel nem bírom, ha valaki hazudik, vagy a háta mögött kibeszéli teszem azt a legjobb barátnőjét/barátját, inkább elkerülöm őket, természetesen nekem is van kb. 9-10 barátom, de abból is csak 5-6 az, aki számít is. Ezzel arra szerettem volna kilyukadni, hogy nem a szüleim hibája és ha elvinnének szoliba vagy bulizni hajnalokig meg itatnának mint a gödényt, sem süllyednék le addig, hogy olyan emberekkel barátkozzak, mint akikről itt szó volt.

Tehát nem kell félned kedves anyuka! Nem biztos, hogy a te hibád lenne.;)

2011. dec. 31. 09:21
 22/26 anonim válasza:
100%
18 éven felülivel BÁRMEDDIG kinlehetsz
2011. dec. 31. 12:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. dec. 31. 12:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Már nem azért a "modern" anya azt jelenti, a 12-15 éves gyerek szolizhat,bulizhat,éjszaka is kint lehet,szexelhet ihat,semmi korlát,mert akkor vagy jó szülő ha mindent megengedsz? akkor sztem aki modern szülő az angyon felelőtlen,és a gyereke sem különb szülő lesz,inkább nem leszek "modern" szülő,de vigyázni fogok a gyerekemre felelősségteljesen és nem fog 16 éves korár mindene túl lenni az is biztos....
2011. dec. 31. 15:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja!

Nekem fontosabb az őszinteség , a tisztelet és a kiváló teljesítmény.

2012. jan. 1. 11:51
 26/26 anonim ***** válasza:
igen úgy,de ne csodálkozz mi válik belőle..
2012. jan. 1. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!