Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig lehet 13 évesen kint...

Meddig lehet 13 évesen kint maradni felnőtt felügyelet mellett szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Úgy értem, alkohol fogyasztás nélkül, csak egyszerűen szórakozóhelyen hány óráig megengedett?
2011. dec. 30. 13:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem fognak kizavarni egy étteremből a szüleid mellett.
2011. dec. 30. 16:34
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Nem akarok beléd kötni, de nagyon modern mamád van, hogy hajnali 5ig lagziban is voltatok már :-D

Bocs, de ez vicces.

35. N

2011. dec. 30. 17:58
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Attól modernek anyukádék, hogy hajnali 5ig voltatok lagziba? Ez tényleg vicces. :DD Lagziba hajnali órákig való szokás maradni.

Nappal alig engednek el? Na, tééényleg tiszta modernek.....:DD

Ilyenkor áldom az eget, hogy ilyen jó szüleim vannak. Most téliszünetben elengednek bulizni (diszkóba), akár zárásig (hajnali 3)(taxival megyek haza). Suliidőben pedig kb havonta 1x. És nem problémáznak rajta, ha alkoholszagom van (jó, nem mondom, hogy örülnek), mert tudják, hogy úgysem iszom le részegségig magam.

Komolyan ilyen nagy probléma elengedni egy 13 éves lányt szilveszterre?!

14/L (nemsokára 15)

2011. dec. 30. 18:09
 14/26 anonim ***** válasza:
43%

Egyetértek, kedves utolsó. Olyat nevettünk a lányommal :-)

Én magam is modern anyukának vallom , illetve ezt a jelzőt a lányom barátai ragasztották rám. Bulizgatunk, együtt járunk szoliba, pózolunk a kamera előtt stb.. :-)

( Ettől függetlenül a lányom 5ös tanuló :-) )

35. N

2011. dec. 30. 18:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Az az igazság kedves utolsó előtti, hogy az én szüleimet érdekli is, hogy mi van velem, a leírtak után pedig csak sajnálni tudlak...A lagziról meg annyit, hogy 9 éves voltam, mikor 5-ig maradtunk, de a 14 éves lányt(akinek nem modern, hanem egyenesen engedékeny szülei voltak)már 3-kor elvitték. Az utolsónak pedig csak annyit, hogy ha pozitívat nem tud, akkor negatívat se írjon, köszönöm!
2011. dec. 30. 18:32
 16/26 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem hagyd már ezt a lagzisat! Tök mind1 hogy ki mikor viszi haza a gyerekét, attól még nem lesz régimódi de még modern szülő sem valaki :-)
2011. dec. 30. 18:49
 17/26 anonim ***** válasza:

Együtt jártok szoliba? dejóóó :)) Az én anyukám azért nem ennyire fiatal. Amúgy én is 5ös tanuló vagyok. :)

Kedves kérdező. Attól még, hogy a szüleim nem korlátoznak annyira, mint téged, az nem azt jelenti, hogy lesz.rnak, nem törődnek velem. Pont, hogy törődnek. Tudják, hogy fiatal vagyok, szükségem van barátokra (és szórakozásra), és barátokkal töltött időre. Még akkor is, ha az éppen éjszaka van, egy buliban.

14/L

2011. dec. 30. 20:55
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

Igen. Mert először amikor szeretett volna menni , mondtam neki hogy ez nem jó ötlet. Aztán megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt és ha rossz akkor egyikünk se megy, ha semmi baj, csak szép barnák vagyunk, akkor járhatunk :-)

Én sem sz.rom le a lányom, mert elengedem valahova. Inkább , mint hogy otthon üljön egész nap.

Főleg később lenne ez rossz, ha nem lennének barátai. Egyértelműen magamat hibáztatnám, hisz én nem engedtem társaságba.

De hál' istennek ez nem így van.

2011. dec. 30. 21:02
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

Ha családi buli van - pl. rokonok összejönnek (v uncsitesó jön át, v ő megy át), együtt töltik az éjjelt, akkor maradhat, amíg el nem álmosodik. Fél pohár pezsgőt is kapna.

De egyéb buliba nem engedném, nem neki való.

2011. dec. 30. 22:38
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

Kiss Juhász Kitti: Hüm értem,szóval a mai modern anyák egy 13 éves gyerekbe kötnek bele,mert a lány/fiú azért érzi modernek az anyukáját,mert 5-ig lagziban lehetett. Ez sok gyereknél számít nagy szónak.

Érdekes.

2011. dec. 30. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!