Mit csináljak? A szüleim nagyon szigorúak.
Ha 4est kapok apukám már elver,minden nap szépirodalmi regényeket kell olvasnom 40oldalt,most éppen Mikszátot..
Suli után nem mehetek el a barátaimmal sétálni,csak hétvégén mehetek el itthonról,de akkor is csak 1-1,5 órára.Minden nap ki kell porszívóznom az egész lakást,és a mosogatás és mindig az én dolgom,evvel együtt minden hétvégén a törölgetés is..és ha valamit csak egyszer nem csinálok meg,akkor elveszik a laptopom 2hétre. Utoljára 2 éve voltam ottalvós bulin,és azt is úgy kellett kikönyörögni.
Szőke a hajam,így a szempillám is,de még azt sem engedik meg,hogy befessem szempillaspirállal.
Mit tegyek,hogy kicsit megenyhüljenek?
Én ezt már nem bírom:(
1. Az én szüleim is más szülőkhöz képest szigorúak de ehhez képest piskóta.
2. Az a jó ha egy lány sovány.
3. Ha vernek az törvényellenes és mittudomén hány év börtön jár érte.
Képzeld azért is börtön jár ha lelkileg terrorizálnak.
14/F
nem lenne szívem felnyomni a rendőröknél.sajnos még így is szeretem mert az apám..
amúgy a gond az hogy nagyonnagyon vékony vagyok..45kg,és 165centi.:|
Amikor megver,vannak elég jól látható sérüléseid amiket takargatnod kell?mert ha igen simán gyámhatóság,bár kissé jobban járhatsz ha suliba 1 tanár veszi észre rajtad és ő nyom fel gyámnál
amúgy meg anyukád nem áll melletted amikor ez megtörténik? bár valszeg ő is fél apud haragjától...de hidd el,a jóisten mindig "x"-re játszik,apud még visszakapja,téged pedig az élet majd kárpótol mindenért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!