Szerelmes belém a húgom?
Nekem is elég jó a nexusom az unokabátyámmal, ő 19 éves múlt, én 13. Mondjuk évente csak 1-szer 3, +2-szer 1 hetet találkozunk, mert 350 kilométerre él tőlünk. Ebben az időben együtt szoktunk lógni ( persze nem végig , van hogy megy bnőjéhez, haverjaihoz stb... ) Azért lógunk együtt mert őt is vonzza az informatika, + együtt mossuk le a motorját meg hasonlók. Tiszteletben tartom, hogy van bnője, és nem... soha nem ülnék neki ODA, nem puszilgatom, nem járunk kézen fogva... Zavarna, ha megromlana a kapcsolatunk, de gondoskodik arról hogy ne érezzem ezt, és hogy nem bízhatok benne. Nem érezte soha, hogy szerelmes lennék belé.
Ha a hugoddal is ez lenne, azt mondanám, hogy csak ogy elveszti a bátyját, de ez már klinikai eset , már bocs... am bocs a kisregényért is :) 13/L
Nekem is van egy 19 éves bátyám,és amikor ilyen 15-16-17éves volt én is folyton a nyakán lógtam,a haverjaival akartam találkozni,vele akartam lenni stb.Bár én nem nagyon puszilgattam a bátyám,még most sem,habár már külön él tőlünk,amikor jön akkor adok neki 2 puszit,meg amikor elmegy..Azért ez 1 picit tényleg durvaa.:S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!