Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ő szerelmes belém, de én belé nem. Pedig megad nekem mindent, amire csak vágyok egy kapcsolatban.
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 19:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem szakíts mert sosem leszel boldog,ő pedig annál jobban fog szenvedni minél később vetsz véget a kapcsolatnak.Így hazugságban éltek mindketten.
2/3 anonim válasza:
Ha nem szereted hagyd ott.. ennyire egyszerű.... a legnagyobb disznóság hagyni valakit boldogságban.. miközben már nem szereted. Hadd menjen és tegye magát túl rajtad.. majd megkapja valaki más azt a sok jót amit ad... aki meg is érdemli.. mert szó mi szó ezt te is belátod.. nem érdemled meg hogy szeressen és megadjon mindent mikor te nem is szereted őt
3/3 anonim válasza:
Én nem is jöttem volna össze így senkivel. Ezzel csak becsapod szegényt. Velem voltak már úgy, hogy a srác (már) nem szeretett- hát utólag pocsék volt megtudni, hogy fél éve már csak kihasznált...
Akkor vagy vele korrekt, ha elmondod neki, hogy benned nem alakultak ki a megfelelő érzelmek, és nem szeretnéd kihasználni, ezért jobb, ha külön folytatjátok, hogy ő is és te is megtaláljátok a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!