Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ő szerelmes belém, de én belé nem. Pedig megad nekem mindent, amire csak vágyok egy kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts mert sosem leszel boldog,ő pedig annál jobban fog szenvedni minél később vetsz véget a kapcsolatnak.Így hazugságban éltek mindketten.
2011. dec. 26. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted hagyd ott.. ennyire egyszerű.... a legnagyobb disznóság hagyni valakit boldogságban.. miközben már nem szereted. Hadd menjen és tegye magát túl rajtad.. majd megkapja valaki más azt a sok jót amit ad... aki meg is érdemli.. mert szó mi szó ezt te is belátod.. nem érdemled meg hogy szeressen és megadjon mindent mikor te nem is szereted őt
2011. dec. 26. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem is jöttem volna össze így senkivel. Ezzel csak becsapod szegényt. Velem voltak már úgy, hogy a srác (már) nem szeretett- hát utólag pocsék volt megtudni, hogy fél éve már csak kihasznált...

Akkor vagy vele korrekt, ha elmondod neki, hogy benned nem alakultak ki a megfelelő érzelmek, és nem szeretnéd kihasználni, ezért jobb, ha külön folytatjátok, hogy ő is és te is megtaláljátok a megfelelőt.

2011. dec. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!