Szerelmes belém a húgom?
Nem szerelmes, csak szimplán féltékeny arra, hogy más csajok elveszik tőle a tesóját.
Beszéld meg vele, hogy attól, mert csajozol, még a bátyja maradsz, és számíthat rád.
Azt nem tudom szerelmes beléd, vagy sem. de azt nyugodtan mondhatod neki, ne fogja meg a kezed, mert külső szemlélők számára félreérthető.
Azt is mondhatod, ha nem akarod veled menjen valahová.
Ne bonyolítsd túl: szóból ért az ember.
Kommunikáljatok többet.
Ha nem elég, még többet..egyszer csak megérti.
Megbántanod, összeveszned vele ezen kár, elég ha sokszor, őszintén és határozottan elismétled neki.
Bameg.. most még rosszabb!!
Mondam neki , hogy testvérek vagyunk , erre ő, hogy csak féltesók . Mondom , ne puszilgasson , mert félreértik az emberek , és ne járjunk kézen fogva ide-oda . Erre mi a válasza ? Őt nem zavarja , sőt , szereti ... Bmeg!!!
Ha ez nem lenne elég, ma szerintem ( a kérdés kiírása óta ) DIREKT elkezdett provokálni ... ebbe beleértem azt, hogy beleül az ölembe , de nem a térdemre, hanem ... na szóval, értitek . Meg volt nemrég zuhanyozni , azóta egy bugyiban és egy pólóban rohangászik a házban . Az a jó, hogy legalább külön szobánk van .. Úristen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!