Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a legjobb barátom...

Mit tegyek a legjobb barátom átvert? 15F

Figyelt kérdés
Hát ő a legjobb barátom mindig mindent eggyüt csináltunk és nagyon jó haverok voltunk.Úgy egyeztünk, hogy eggyüt szilveszterezünk.azomban kb egy hete azt hazudta nekem hogy el kell utazzon a szüleivel máshova szilveszterkor.Hát kiderült hogy hazudott és másokkal szilveszterezik.Ő nem tudja .hogy én megtudtam hogy hazudot.És azóta is folyton velem lóg meg nyalizik.Én próbálom kerülni és ő nem jön rá hogy miért.Mit tegyek Ő volt az egyetlen igaz barátom
2011. dec. 24. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

nem volt az igazi :(

sajnalom.

szembesitsd

2011. dec. 24. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki amit megtudtál! Én kíváncsi lennék mit mondd rá !Ha így van valóban nem volt igazi barát!
2011. dec. 24. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Van valami fontos ott, amit meg kell oldania, és mivel tudja, hogy téged úgyse hívnának meg, nem akarja, hogy rossz érzésed lehet, ezért inkább eltitkolta. Erre nem gondoltál?
2011. dec. 24. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

elso vagyok, nekem is volt mar hasonlo, en korrektul kialltam az mellett, akivel megbeszeltem, szerintem ugy korrekt.

(mivel tenyleg nem tudtam megoldani, hogy vigyem magammal, tudtam nem erezne jol magat ott)

mindenki hazudik, ki ezert, ki azert. egyedul az igaz barat nem teheti, es nekunk az igazi barattol el kell fogadnunk az igazsagot, ha fáj is.

ettol is tobb a baratsag, mint a haversag

kedves kerdezo, tenyleg sajnalom ami tortent, remelem megoldjatok, keves az igazi jo barat.

boldog karacsonyt

2011. dec. 24. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. dec. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!