Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, törött már el a...

Kamaszok, törött már el a kezetek?

Figyelt kérdés
Ha törött akkor hogyan?
2011. dec. 23. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen még régebben leestem a mászókáról.
2011. dec. 24. 19:53
 12/12 anonim válasza:

6. osztályban az osztályfőnököm félre nézte az ügyeletet , így egy nappal hamarabb kellett beülni. Az ügyeletes társam aznap pedig nem ért rá mert jégkorong meccsen volt, úgyhogy beültették mellém az évfolyamtársam. Másnap délelőtt is mi voltunk. Nálunk az ügyelet délután 2-ig tart. Miután leváltottak minket, még maradtunk egy picit és 6-an elkezdtünk a suliban játszani. Aztán én megálltam a lépcsőn, és elkezdett futni felém . Én ráestem a csuklómra. Először nem fájt, csak nem tudtam mozgatni.. Utána nagyon gyorsan elkezdett bedagadni és már mozgatni sem tudtam, csak kaptam rá egy vizes rongyot.. Aztán lejött hozzám a tesitanár kérdezte mi , hol, és hogyan történt. Mi elmeséltünk neki mindent. Kihívták hozzám a gyerekorvost, adott kalciumot. Nem tudtam mi bajom volt, olyan sokkot kaptam , hogy nem tudtam mozgatni a lábamat se.. Aztán kihívták hozzám a mentőt és felhívták anyát. Én bent voltam a kórházban az osztályfőnökömmel ő pedig munkából jött utánunk. Megröntgeneztek, adtak injekciót. Aztán bevittek a gipszelőbe. Nagyon durván fájt a csuklóm, főleg ahogy visszapattintották. Még mindig tökéletesen emlékszem mindenre, pedig már 8.-os vagyok.. :)

Amúgy vicces, pont reggel gondoltam vissza rá. xd

2012. jan. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!