Kamaszok! Milyen bevált módszereitek vannak?
Figyelt kérdés
...Lámpaláz ellen.:D? Az a baj,hogy nagyon nagyon izgulok a szereplések előtt(és közben.) főleg most mert holnap karácsonyi műsor lesz a suliban és most kicsit több teendőm van mint amit eddig megszoktam: Verset kell mondjak,Szöveget olvasni,Énekelni kórusban és szólóban is. Legjobban a szóló éneklés miatt félek. Egyébként már 7 éve folyamatosan szereplek mindig és 7 éve minden egyes szereplés előtt izgulok. Másrészről pedig örülök hogy több dolgom van mint másoknak mert szeretek szerepelni. Csak nagyon félek..És minden szereplés előtt így van, volt már olyan hogy elrontottam emiatt. Pedig tudom hogy nincs mitől félnem de akkor is.:o Segítsetek,kérleek! 13L.2011. dec. 19. 15:58
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ne a közönségre figyelj, hanem a dolgodra, illetve keress magadnak egy pontot amire tudsz nézni. Szóval lényeg szerintem, hogy ne az embereket figyeld! Én legalábbis mindig így csináltam.
2/6 anonim válasza:
nem tudom en tancoltam sokaig de egyedul soha nem kellet mert csoportban jartunk es mindig remeltem hogy nem engem figyelnek:)) de nekem mindig azt mondtak hogy nezzek ki magamnak egy pontot a falon vagy egy felreeso helyen es azt nezzem:))vagy ha muszaly moslyognod nezz korul a teremben es midnenkit kepzelj el furdogatyaban:))vagy ami neked vicces:D
3/6 anonim válasza:
hat amig en irtam addig megeloztek:))de korulbelul ugyanaz;)
4/6 anonim válasza:
Gondolj valami teljesen másra. Pl. én is énekelni és gitározni szoktam, akkor mindig arra gondolok, hogy a nagyok is biztos így kezdték, csak szerencse kell. Javaslom neked is:)
14L
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sikerült.:DD Megúsztam bakik nélkül. Versmondásnál,és szövegmondásnál a falat néztem :'DD A kórus éneklés igazából nem szokott nagy gondot okozni,a szóló miatt féltem,de azt is túléltem valahogy. Olyan sok mindenen gondolkoztam közben,hogy 'észre sem vettem' ahogy elénekeltem.:DD
2011. dec. 21. 17:28
6/6 anonim válasza:
Gratulálok! Ügyes vagy! :)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!