Huggies törlkendő és pelenka bevált?
Mi csak a huggies pure törlőkendőt használjuk, abban nincs semmi káros anyag.
Pelus nekünk is ez volt az első fél évben, de akkor kipróbáltuk a Pampers-t és ég és föld. Azóta csak pampers és mivel a napokban érkezik a második babám, neki is azt vettem már.
Én nagyon szeretem őket.Jobban is jártam volna, ha már az elejétől huggiest használtam volna.Mi kb 3-4 hós kora óta használjuk a pelust és nagyon szeretem.Annyi csak a baj vele, hogy elég keskeny elöl, így combosabb babáknak(mint amilyen az én lányom)hamarabb kell belőle méretet váltani, mert nem éri körbe a combjukat.Az én lányom 6 hósan kapta a 4-es pelust, ami8 kilótól van, pedig ő akkor még csak 6,75 kiló volt:)
De ettől eltekintve imádom, hogy hátul gumis a dereka, mert a pamperssel mindig kakis lett a háta, ezzel viszont soha!
Törlőkendőből én az aloe verásat használtam meg az uborkásat és szerintem nagyon jó.Nem túl kicsi, kellően nedves és vastag.Bár nálam legfőkébb az ár számít.
Egy időben használtam DM-es és Rossmannos saját márkásat is, és jó volt, aztán pamperst meg huggiest, utána már nem volt jó a saját márkás :)
Én javaslom, hogy születendő babádnak vegyél rögtön 2-es méretűt.Gazdaságosabb is mert 90 db van benne és a méretgondok miatt sem lőhetsz mellé.Amúgy nem sokkal kisebb az 1-es méret, de a 2-es sem fog lógni rajta:)
Gondolom 3 kiló csak meglesz az a kis bébi:)
Sok boldogságot és jó egészséget a babához!
Ja és kellemes ünnepeket!
Szintén januárban született (elsején) kiscsaj anyuja
Azt olvastam a huggies a vastagabb combú babáknak jó, mert a vékony combocskáknál kiengedi amit bent kellene tartania.
Nos az én lányom vastag combú, de nem vált be, a newbaby jó volt, de a többi már nem. A törlőkendők kifejezetten idegesítők voltak, mikor állandóan bent ragadtak a csomagban. Nekünk nem vált be.
Csak Pampers. Később lehet, hogy váltunk pelenkagyáros noname pelusra, de még pici (4 hónapos) addig marad a pampers.
Pelusukat nem próbáltam a kislányomnál. Egyszer volt leárazva popsitörlő, azt hiszem 2 csg volt egyben, megvettem, mert jó márka a Huggies, de alig vártam, hogy elfogyjon. Nekünk nem vált be. Más volt a tapintása, nedvessége, mint amit megszoktunk. Tesco sajátmárkás és utóbbi hónapokban pedig Pampers az amit használtunk/használunk.
De tudod, minden babánál és anyukánál más válik be, érdemes lesz többet is kipróbálnod. Persze ha elsőre tetszik a Huggies, akkor maradhatsz annál is!
Ja, és nekünk pl sem a Pampers, sem a Libero pelus nem vált be az újszülött babánknál, első 2-3 hónapban Tesco saját márkás sárga csomagolású pelust használtuk, akkor az volt a legjobb. Utána váltottunk Pampers-re, és azóta is csak azt használjuk.
Az újszülött Pampers&Libero pelusokat a védőnőhöz vittem el, hátha másnak beválik.
Nem váltak be nekünk. Mi pamperst használunk.
Illetve... az újszülöttekre való huggies bio pamuttal nagyon jó volt, de a többit utáltuk.
csak pampers active baby-t használunk,ez nagyon bevált.
(11 hónapos kislányom van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!