Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez így jó?

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés
A szüleim már 9 éves korom óta külön élnek.És apukámnak van egy másik barátnője.Kb.3 éve leköltöztek oda ahova mi lakunk.Ebből nagy botrány lett.Eleinte jól megvoltunk a barátnőjével.Aztán egyre bunkóbb lett.Pl. mikor mentem ki fogat mosni apa hülyeségből mondta,hogy fogkrémmel ám én meg viccesen visszaszóltam nem majd fogkrém nélkül.Erre meg azt mondta nem visszabeszélni és ha valami nem tetszik haza lehet menni.Egy időután elegem lett és nem mentem át többet.Annak már 3 éve.Azóta alig beszélünk.Csak telefonon.Mert a barátnője miatt nem mehetek át.És soha nem adott semmit.Nem azért mondom mert csak a pénzéért szeretem.Folyton azt mondja,hogy nincs pénze.Erre vett egy plazma TV-t akváriumot és sulyzókat .Egyszer elvitt vásárolni és nem akart nekem egyszerre két dolgot venni mert az már 500ft.A gyerektartás amit fizet az 25-ezer és ahányszor kapok valamit mindíg azt mondja,hogy ő vette.Mikor megvette az akváriumot akartam magamnak egy halat bele ami az enyém és azt mondta,hogy vegyem meg magamnak.Csak szerintem nincs így jól? 14/L
2011. dec. 19. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Valóban nincs így jól. A te részedről, ha nem mész hozzá, nem tartjátok a láthatást akkor ne kelljen a gyerektartáson felül a pénze sem. Az ő részéről pedig szembe kellene szállnia a nővel és neked megadni amit tud.
2011. dec. 19. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De a legrosszabb az,hogy nagyon szeretem és mikor nem volt vele az a nő akkor nagyon jó apa volt.Mivel 3 hónapot a nyáron börtönben töltött és az volt életem legjobb nyara.
2011. dec. 19. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

ez kicsit sincs így jól, egyszer ha a nő nincs otthon, átmész apudhoz, és elmondod neki ezeket a dolgokat, és csináljon vele valamit, vagy a kapcsolttotoknak így vége! ez nem mehet így tovább, vannak jogaid, amiket ő neki is el kell fogadni!!

kérlek beszélj apuddal, ez így nem mehet...

25/l

2011. dec. 20. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

szegény :( hát.. én se nagyon kapok dolgokat.. alig találkozok vele.. ráadásul ez friss. apropó 20 évvel fiatalabb bnője lett x (

14.l

2011. dec. 20. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Én próbálok vele beszélni de mindig azt mondja,amennyi gyerektartást ad abból simán el lehet engem tartani.Vagy egyszerűen csak annyit mond csak a pénzéért kell nekem.És a barátnője 15 évvel fiatalabb nála.De még ha legalább beszélőviszonyban lennénk nem is zavarna.
2011. dec. 20. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!