Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez ciki? Vagy...

Szerintetek ez ciki? Vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lányom, hamarosan 15 lesz, és még mindig abban a hitben él, hogy létezik Jézuska, Mikulás és Nyuszi...Az idén is nagyon megörült annak, hogy jött a Mikulás. Én annyira szeretem látni, amikor ilyen boldog. Nemsokára jön a Jézuska, és őt is hatalmas boldogsággal várja. Nem szeretném, hogy megtudja, hogy ezek igazából MI vagyunk, és hogy nem létezik sem Nyuszi, sem Mikulás, sem Jézuska. Szeretnék még várni kb.3évet. Szerintetek is jól döntöttem? Mert az ismerősök helyeselték.
2011. dec. 19. 21:18
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Hát azért csináljuk ezt, hogy minél kevesebb sérelem érje, mivel egyetlenke, és nem is tervezünk neki még 1 testvért. Amúgy az igaz, hogy kevés barátja van, mivel visszahúzódóbb természetű, de csodálattal tölti el egy embert, ha nagyon örül a gyereke valaminek. Nem pontoztalak le, köszönöm a választ.
2012. jan. 28. 14:33
 42/44 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy jól esik látni ahogy örül de tényleg ideje lenne már elmondani neki és szerintem annak is örülne ha tudná hogy tőletek kapja az ajándékot
2012. jan. 28. 15:22
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

el kellene neki mondani, a kérdésedre válaszolva: ez ciki

és igaz hogy majd kihasználják ha nagyobb lesz, valamint 14 éves nemsokára jön a menstruáció,(vagy már van) és ott vannak a pasik meg a szex. ezekről beszéltél vele. mond el neki az igazságot.

2012. jan. 29. 09:06
 44/44 anonim ***** válasza:

az előző vagyok az ezekről beszéltél vele az kérdőjeles!

:D Sorry

2012. jan. 29. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!