Van egy 14 éves lányom, hamarosan 15 lesz, és még mindig abban a hitben él, hogy létezik Jézuska, Mikulás és Nyuszi...Az idén is nagyon megörült annak, hogy jött a Mikulás. Én annyira szeretem látni, amikor ilyen boldog. Nemsokára jön a Jézuska, és őt is hatalmas boldogsággal várja. Nem szeretném, hogy megtudja, hogy ezek igazából MI vagyunk, és hogy nem létezik sem Nyuszi, sem Mikulás, sem Jézuska. Szeretnék még várni kb.3évet. Szerintetek is jól döntöttem? Mert az ismerősök helyeselték.
Ő inkább visszahúzódó típusú, nem szokott kijárni szórakozni.
2011. dec. 20. 23:25
32/44 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lenne barátja ha ilyen...
2011. dec. 21. 08:33
33/44 anonim válasza:
hát szerintem csak titkolja hogy nem tudja az nagyon durva biztos hogy tudja csak meg játsza magát én már 5 évesen tudtam uncsi tesom is ilyen idős lehetett a másik 6 éves és az még mindig hiszi hogy létezik a jézuska,mikulás az még nem gáz mert kicsi végülis :) de az hogy 14 évesen azt hiszi hogy létezik a húsvéti nyuszi jézuska mikulás beszélj eről vele 3 év múlva akartad neki
meg mondani ez nagyon durva
2011. dec. 21. 10:52
34/44 anonim válasza:
A link az hülyeség. Nem mindenhol 5-6-án jön a Mikulás. Pl. Angliába 24 este jön. :DD Amúgy tényleg érdekes:D
2011. dec. 21. 11:32
35/44 anonim válasza:
ma 10:52el értek egyet,a barátnőm is 13 éves koráig titkolta hogy tudja,mert szerette látni a szülei arcán az örömöt hogy a pici lányuk még hisz ilyenekben és várja a Jézuskát,stb. Ha pedig barátai nem is nagyon vannak az iskolában csak elmondták már volna neki vagy valami.
2011. dec. 21. 17:36
36/44 anonim válasza:
Jézus létezik csak nem ő hozza az a ajándékokat.
Szerintem ez nem normális előbb utóbb fájni fog neki AZ, HOGY NEM MONDTÁTOK EL NEKI. Amúgy szerintem megjátsza. Érdekes, hogy én 7-8 évesaen magamtól rájöttem ő pedig nem 14 évesen. Pedig a leírtak alapján értelmes, 5-ös tanuló. Hmm....lehet,hogy a szülői elfogúltság miatt nem látod de valószínű tisztában van vele.
12/L
2011. dec. 22. 15:09
37/44 anonim válasza:
mindenképp mond el neki! én már 5-évesen tudtam és így jobb!
2011. dec. 22. 15:50
38/44 anonim válasza:
Hacsak nem szellemi fogyatékos, és nyilván nem az, akkor biztosan tudja az igazságot, de ettől még miért ne örülhetne felhőtlenül az ünnepeknek?
Vay pedig egyszerűen csak KAMU kérdés...
2011. dec. 25. 21:58
39/44 anonim válasza:
Nekem 10 évesen mondták el :) mond el neki minél hamarabb , nehogy kicsúfolják :(
2011. dec. 25. 22:02
40/44 anonim válasza:
Három lehetséges válasz van az egyik az hogy a kérdés nem igaz és te csak nagyon unatkozol a másik meg ha feltételezzük hogy igaz akkor te és a férjed nagyon rossz szülök vagytok . Nem érdekel hogy lepontozol de a véleményem az hogy szegény gyereket nagyon rosszul neveltétek . És elhiszem hogy boldog meg minden és hogy milyen jó ezt látni de a gyereketek álom világban él ami nem lesz jó hatással a későbbi életére ! Most gondold el mikor majd várja a csodát és nem jön ? Milyen nagy trauma lesz számára ? Főleg hogy ha 2-3 év múlva akarod majd elmondani neki az igazat ... hát ez tiszta durva ! Gondolj bele hogy két három év múlva mikor már ott lesz hogy mindjárt nagy korú lesznek párkapcsolatai és milyen ciki dolog lenne vagy mit fognak gondolni róla a fiúk ha ő ezt benyögi hogy szerinte léteznek ezek a dolgok ? Persze elsőnek azt hiszik majd a fiúk hogy csaj hülyül de mikor rájönnek az igazságra hogy a csaj tényleg ezt hiszi gyorsan elfognak húzni és hülyének fogják nézni . És igaz is mert elég hülye a gyereketek már megbocsáss vagy baromi nagy burokban él ami a ti hibátok ! Mert nem készítettétek fel a gyereket az életben hogy nincsenek csodák és mindenért meg kell dolgoznia . Amúgy nem is értem hogy ez hogy nem eshetett le neki . Mindenhol ezt lehet hallani tv ,internet, sőt a többi gyerektől is . Tényleg felfoghatatlan számomra főleg mikor az iskolában valaki beöltözik mikulásnak azt rögtön lehet látni . Szerintem gyorsan mondjátok el neki hogy ez nem igaz mert ha felkerül középsuliba akkor nagyon megfogják szívatni . Lehet hogy k.urvára fog haragudni rátok emiatt de meg is érdemelnétek . Tényleg sajnálom a gyereket mert tök naiv és az ilyeneket lehet belevinni a sok rosszba mert mindent elhisz . Gondolom ha azt nem tisztáztátok benne akkor a szexről sem beszéltetek vele szóval ne is csodálkozz főleg ha ezt a dolgot is húznád 3-rom évig hogy egyszer csak nagy pocakkal állít be nektek az ajtón hogy hoppá ez mitől is van ? És rengeteg pasi kifogja használni ezt a hiszékenységet . Van még egy variáció is ez a harmadik elméletem ami még szebb ha tudja hogy mi a szitu csak nem közli veletek . Ez a szebbik dolog mert ez azt jelenti hogy határtalanul képes a szemetekbe hazudni és eljátszani dolgokat és manipulálni titeket bármikor . Ennél már elég pszhihopatás a helyzet és ebben ajánlanák egy dokit is és utána nézni hogy mit is csinál a lány mikor ti nem vagytok jelen sőt másik helyzetben is meg kikérdezni a barátait ! És ha ez a helyzet akkor elcsesztek mindent de a másiknál is csak akkor még a naiv tündi bündi kislányotok megmarad de kérdem én mire is jó ha ennyire naiv a gyerek ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!