Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez ciki? Vagy...

Szerintetek ez ciki? Vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lányom, hamarosan 15 lesz, és még mindig abban a hitben él, hogy létezik Jézuska, Mikulás és Nyuszi...Az idén is nagyon megörült annak, hogy jött a Mikulás. Én annyira szeretem látni, amikor ilyen boldog. Nemsokára jön a Jézuska, és őt is hatalmas boldogsággal várja. Nem szeretném, hogy megtudja, hogy ezek igazából MI vagyunk, és hogy nem létezik sem Nyuszi, sem Mikulás, sem Jézuska. Szeretnék még várni kb.3évet. Szerintetek is jól döntöttem? Mert az ismerősök helyeselték.
2011. dec. 19. 21:18
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Én magamtól jöttem rá kb 6 éves korom körül (1. osztályos voltam). Nekem nem volt nagy trauma. Mivel már sejtettem, nem is ért rosszul. Amikro megtudtam hogy a mikulás nem létezik a szüleimmel együtt nevettünk hogy hogy bénázták el, hogy észrevettem őket :D. Az se ért traumaként, egyáltalán.
2011. dec. 20. 16:33
 22/44 anonim ***** válasza:
89%
Én voltam aki azt írta, hogy értelmi fogyatékos a lányod én komolyan gondoltam. De azért ezt elhamarkodtam, mert ennyire biztos nem rossz a helyzet, de a lányodnak mindenképp komoly pszichés problémái vannak. Talán a külvilágot akarja így kizárni, nem szeretne részt venni a való életbe, esetleg valami trauma hatására. Szerintem vidd el pszichológushoz.
2011. dec. 20. 16:35
 23/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! Látom, akadnak jószándékú emberek is, áldásom rájuk!
2011. dec. 20. 16:36
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom hogy kamu kérdés de ez a Nyuszis dolog már érdekes. Egy 14 éves lány tényleg azt gondolja,hogy egy valódi nyúl szökdécselve körbe ugrálja a világot és csokikat hoz? Hát ez érdekes..Ezzel most nem is akartam senkit/semmit sem leszólni. Szerintem ne várj még három évet,mondd el most..Három év múlva már 17 éves lesz,majdnem felnőtt.
2011. dec. 20. 18:16
 25/44 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez nem normális dolog. Te kérdezted,fogadd el a véleményeket!

Az,hogy valakinek 14 évesen ennyire nem esnek le a dolgok az már számomra túl furcsa. Bármennyire is csináljátok jól.

Nekem is olyan profin megoldották mindig a Jézuska-Mikulásos dolgot és olyan 8-9 évesen (mikor már rajtam kivül senki sem hitt ezekben) akkor jöttem rá,hogy nem is létezik,vagyis akkor azt,hogy léteznek,de az ajándékok anyuéktól vannak. A nyuszis téma meg még bőven előtte lezajlott..

2011. dec. 20. 18:40
 26/44 anonim ***** válasza:
83%

Úristen...Most a lányod csak simán rájátszik h lássa hogy ti is boldogok vagytok vagy tényleg ennyire lent van az értelmi szintje,akárcsak a kedves szülei -.-"...

Én másodikban lazán rájöttem és nem volt nagy dolog(tehát 8 éves voltam)és 1 évvel később pedig anyám akarta mondani én meg rávágtam hogy már tudom...Az iskolában is még hiszek benne o.O pff -.-" sírtak? mint koreában az államfő halála miatt?..Az ismerősök is helyeselik?

Amilyen hülyék vagytok már megsem lepődök az ismerőseiteken... -.-"

2011. dec. 20. 18:51
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

ezt mutasd meg neki: [link] :D

amúgy már ne is haragudj, de komolyan azt akarod, hogy 18 éves korában is higgyen ilyen dolgokban?? Ahogy az előttem írók is mondták, ilyen gyerekekből lesznek az elcsonkult, sosem igazán felnövő hihetetlenül egyszerű emberek. Melyik anya akarná ezt?? Mellesleg számomra hihetetlen, hogy 14 évesen képes hinni az ilyenben. O.O

2011. dec. 20. 20:04
 28/44 Alinaaa ***** válasza:
100%

Nagyon elvonulhat a külvilágtól. Én 14 évesen már a barátnőkkel találtam ki az ajándékokat, meg együtt mentünk már 7.be is járni a várost az ajándékok után.

Az sem jó, ha ennyire kivonja magát a külvilágból. Tuti szóba jön körülötte, hogy ki mit vett.... főleg suliba a csajok között.

2011. dec. 20. 20:37
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon a lányod még a gólyamesét is elhiszi? Kösd fel a gatyád! Maholnap nagymama leszel! - úgy hogy senki nem is tud róla
2011. dec. 20. 20:46
 30/44 A kérdező kommentje:
Létezik olyan elmélet is, hogy egyesek örökre gyermekek akarnak maradni legbelül, nekem egyszer mondta a lányom, hogy ő nem akar felnőni, legbelül gyermek szeretne örökre maradni. Ehhez én nagyon ragaszkodom.
2011. dec. 20. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!