Azok a kamaszok nem fogják semmire se vinni, akik drogoznak is?
Csak könnyű-drogba gondolkodjatok. Tehát ha valaki marihuánát szív, havi 2-3 alkalommal, az miért vinné kevesebbre, mint a többi ember?
Tényleg nem értem. Főleg, hogy a fűtől sokkal jobban működik az ember agya.. Rengeteg feltaláló is füvezett.
Tehát a kérdésem adott. És egy 16 éves lányról van szó (azért tettem fel a kérdést, mert múltkor beszóltak neki, hogy minek tanul, ha egy drogos, úgyse viszi semmire se..)
Saját tapasztalat: 17 és 18 évesen 2-3 hetente füveztem, és osztályelső voltam közben a gimiben. Érettségi után külföldön dolgoztam, 20 évesen hazajöttem és nagyon elkezdtem bulizni. Napi szinten ittunk és füveztünk. Ebben az időszakban nem érdekelt semmi, rossz társaságba is keveredtem és teljesen kifordultam magamból. Ez szintén tartott 1 évig, azóta nem is dohányzom (sima cigit sem!), inni is csak alkalmakként iszom. Jövőre végzek az egyetemen, és pár hónap múlva férjhez megyek.
Szerintem ez emberfüggő. Van aki normális életet él, miközben időnként hozzányúl ilyen szerekhez, van ki meg inkább állandóan szét van csúszva, mert neki az jelenti az életet. Én spec az utóbbiba tartoztam sajnos, ezért 100%-osan hagytam abba minden káros szenvedélyt. Kell hozzá kellő önismeret, önfegyelem, és persze egy jó társaság is. Ha ezek megvannak, pár hónap múlva már az a természetes, hogy nem csinál ilyeneket az ember, mert talál magának más 'hobbit'.
A lényeg: ha azt lehet észrevenni valakin, hogy kezd túlzásba esni (inkább drogozik, bulizik és lóg a suliból), még akkor csírájában jobb és könnyebb elfojtani ezt a dolgot, mindenkinek könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!