Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-18 éves lányok. Ti is meg...

12-18 éves lányok. Ti is meg szoktatok bámulni másokat?

Figyelt kérdés

Engem hihetetlenül irritál, amikor a pofámba bámulnak vagy látványosan tetőtől talpig végigmérnek. Főleg korombeli lányok szokása, sokszor szívesen megkérdezném, hogy mi olyan érdekes.

Külsőre átlagosan csúnya vagyok, szerintem semmi néznivaló nincs rajtam. Veletek is elő szokott fordulni? Vagy esetleg ha ti megbámultok valakit, miért teszitek?

16/L

2011. dec. 10. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én úgy néha megszoktam 1-2 embert...

De nekik már nagyon kihívó viselkedése van.

2011. dec. 11. 00:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Van,hogy valakit én is megbambulok,de nem veszem észre. Álltalában azért,mert nagyon fáradt vagyok és elgondolkozok és a csaj meg azt hiszi,hogy őt bámulom,pedig nem csak bambulok.

De ha valakit megbámulok az azért van,mert nagyon kihívóan néz ki vagy valami jó cucc van rajta és gondolkozok,hogy hol is láttam már olyat.

De így végignézni nem szoktam senkit sem.

2011. dec. 11. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Csak max. ha valami egyforma cuccunk van és feltűnő, mosolygok:)
2011. dec. 11. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Igaz hogy én fiú vagyok, és nem vagyok buznyák, de előfordult már hogy marha fáradt voltam, és egy lány meg olyan kihívóan öltözködött, hogy észre se vettem hogy a dekoltázsát bámultam perceken át. Aztán a többiek kérdezték hogy mi olyan érdekes, mert olyan vagyok mint egy zombi.
2011. dec. 11. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:

hát ez jó szokása a tini lányoknak,szerintem azért bámulnak hogy végigmérjék hogy az illető nem-e jobb náluk vagy ilyesmi,de nem lehet általánosítani.Amúgy engem k.vára idegesít,ha bámulnak akk fintorgok.

14/L

2011. dec. 11. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem is szörnyen idegesít amikor engem bámulnak. Amikor leszállok a buszról az összes öregnéne meg a sok "réti nigger" is engem néz. Én sem bámulok szándékosan senkit, max. ha elbambulok :)

13/L

2011. dec. 11. 14:58
 7/11 anonim válasza:
50%
hát. ő xd akiknek valami külső fogyatékosságuk van (hiányzó végtag ilyesmi) vagy feltűnően pattanásos vagy efféle akkor alapból nem nézek rá feltűnően. de ha találkozok egy korombelivel azért végigmérem, de nem feltűnően düllesztem a szemem. meg inkább az emberek szemébe nézek nem a testükre/lábukra/ruhájukra. és ha megnézek valakit az azért van hogy egy képet alkossak róla. szerintem a külső sokat elárul. pl.: egy ápolt külsejű ember nagyobb eséllyel jófej mint egy ápolatlan. ez a véleményem. vannak fura emberek :P
2011. dec. 11. 17:28
 8/11 anonim válasza:
Utálom ha valaki megbámul.plyan idegesito. XD nem szoktam bamulni masokt 12/l
2011. dec. 11. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, én az utcán kapucnival a fejemen, jól az arcomba húzva, sállal a fél arcomat eltakarva, lehajtott fejjel közlekedek... szóval nem nagyon foglalkozom a körülöttem történő dolgokkal. Ha valamilyen rendezvényen vagyok, csak azokat nézem meg, akin valami olyan cucc van, ami nagyon tetszik. Próbálom minél jobban megfigyelni, aztán kideríteni, honnan lehet ilyet szerezni. De azért ezt sem szoktam feltűnően. Az meg egy másik dolog, amikor nagy unalmamban (pl. metrón) az emberek szemébe nézek. Csak úgy random, és figyelem őket. Nincs semmi különösebb oka. Érdekes figyelni. Ha látom az illetőn, hogy észreveszi, vagy zavarja, akkor nem nézem. De tényleg érdekes.
2011. dec. 12. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:

fúú én ha látok valakit aki nagyon szép vagy különleges arca van nem tudom levenni róla a szemem..

mellesleg meg emberből vagyok és abból a fajtából aki imádja az embereket ill. kíváncsi vagyok rájouk. alapbólé mindenkit menézek.

14l

2011. dec. 12. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!