Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy vettem észre, itt egyesek...

Úgy vettem észre, itt egyesek azt élvezik ha lepontozhatnak másokat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Ja! Mert itt vezetik le a feszültséget. Csak ezzel feszültséget is szítanak sokszor. :)
2011. júl. 16. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Ez így van...Egyeseknek az a leli beteljesülés,ha jól lehúzhatják valaki százalékát.

Én is 85%-os voltam,adtam egy olyan választ,ami valakiknek nem tetszett,hát tessék.De én már nem is nézem a %-ot,ha hasznos egy válasz,akkor megfogadom,nem számít,hogy 95%-os írta-e vagy 30%-so.

2011. júl. 16. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen igaz és sokszor ha valakinek nem tetszik az amit mondtál vagy olvastál már szavaznak le. Pedig ez az oldal pont arra van, hogy mindenki elmondja a véleményét. Nekem sem számít a százalék, mert ha tetszik az ötlet megfogadom akár 20-100.
2011. júl. 16. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Ne foglalkozz vele...de nem igaz, hogy nem lehetne megoldani hogy a notórius lepontozókat kitiltanák az oldalról!
2011. júl. 16. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Van itt egy 56%-os válaszoló,aki általában azokat pontozza le akik felelősségteljesen óhajtanak gyereket vállalni,és nem szülik a gyerekeket ha kell ha nem.Az ő véleménye az,hogy bármi áron....na ha ezt valaki megmeri cáfolni annak az elért pontszámának annyi.
2011. júl. 16. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontozás? Miért is érdekes az annyira? Én elolvasom mindenkiét, aki értelmeset ír, azt megfogadom (esetleg pontozom), aki meg nem, azzal nem foglalkozom. Itt emberek versenyeznek a pontokért? Ez egy verseny???
2011. júl. 16. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem verseny.Csak bosszantó mikor egyik nap még x%-od va a másik nap meg már 10%-al kevesebb,csak mert valakinek nem tetszett a véleményed.Voltam már én is úgy hogy válaszoltam egy kérdésre és egy másiknak nem tetszett ezért belém kötött,mert úgy gondolta hogy okosabb mint én.Az ilyenek pontozzák le a másikat,mert ők ezt élvezik.
2011. júl. 16. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt valamelyik nap, hogy 2%-ot csökkentem, csakmert írtam 2őszinte választ. Egyeseknek fáj, ha valaki valamit jobban tud, vagy pedig így lesz teljes a napja, hogy mindenkit lepontoz. Most is le leszek pontozva:D
2011. júl. 16. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Fú, engem annyira nem érdekel, hogy ki és milyen indíttatásból pontoz le. Szerintem teljesen természetes funkciója az embernek, hogy nem feltétlen ért egyet a másik

véleményével és ennek hangot is ad (lásd pontozás). Ismét így kerek a világ. :)

2011. júl. 16. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Én elég sokáig 100%-os voltam, de nemrég valakinek nem tetszett a válaszom, így már csak 90%-os. De nem számít, én annak örülök, ha valaki visszajelez, hogy segítettem a válaszommal. Aki meg azon élvezkedik, hogy másokat lepontoz, annak egészségére. Attól valószínűleg boldogabb lesz.
2011. júl. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!