Csak engem, vagy másokat is követ a boltokban a biztonsági őr, ha babakocsival megyek be?
Most hogy mondod... eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hogy minden sorban őt kellett kerülgetnem a babakocsival... :o) Akkor lehet, hogy ezért :o)
Mióta kosárral megyünk, amibe a fiam beleül, tényleg nem járkál annyit az őr.... :o) De minket itt már ismernek, mert a fimat mindegyik boltos néni haza akarja vinni, leállíthatnák az őrt is :o)
Én a Tesco-ban jártam így a múltkor! Amúgy elég hirtelen haragú vagyok, szóval rácsattantam az biztonsági őrre, hogy "mi van, azt hiszi lopni akarok?" Persze válaszolni nem válaszolt, csak annyit, hogy "elnézést", és elment másfelé.
Amúgy DM, Rossman ugyanez. Ezeknek már babakocsi-fóbiájuk van!!! :D
Engem is mindig, mindenhol néznek, követnek és ott ólálkodnak körülöttem, akár egyedül vagyok, akár 1 vagy 2 gyerekkel, babakocsival vagy nélküle! Ennyire lopós fejem lenne???? :) Annyira idegesítő, mert én általában alaposan szét szoktam nézni, összehasonlítom a hasonló termékek árait, a pelenkáknál számolgatok, meg ilyenek és amikor látom, hogy 2 m-re megáll tőlem az őr, akkor egyszerűen nem bírok gondolkozni, annyira zavar!
Megfogadtam, hogy ha legközelebb észreveszem, hogy bámul, akkor megkérem, hogy fogja meg a táskámat, amíg vásárolok, ha már ennyire fél, hogy elrakok valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!