Nem vagytok zavarban, amikor babakocsival vásároltok, hogy
az áruházban biztos titeket figyel a biztonsági őr meg a
kamera?
Nem zavar, de már én is gondoltam rá. A DM-ben tapasztalom a legtöbbször, de ott akkor is jön utánam a biztonságis, ha egyedül vagyok. :)
2009. júl. 8. 12:09
Ezzel biztos vagyunk így páran!!Én is soxor figyelem,hogy néznek-e amikor kiveszek valamit a táskából a babómnak!!
Soxor vissza se merem tenni a cumisüveget a tatyóba,inkább a babakocsiban hagyom!:)
2009. júl. 8. 12:12
Tényleg kellemetlen.Mi a minap hátizsákkal mentünk nagy bevásárlókörútra (benne:tápszer,pelus,innivaló stb) és bizony a pénztárnál megkértek,hogy mutassam meg.De hozzá kell tennem,hogy biztonsági őr is kínban volt! :)Szerintem nem kell velük foglalkozni.Sajnos biztos keserű tapasztalatból teszik.(a kikában még a babakocsit is megjelölték,hogy azzal mentünk be)
2009. júl. 8. 12:15
4/18 A kérdező kommentje:
A DM-es biztonsági őrök tényleg nagyon durvák! Néha megfordul a fejemben, hogy hátrafordulok és megkérdezem miért követ. Tiszta gáz, mintha valami lepukkant csöves lennék, akit követni kell, nehogy lenyúljon valamit...nagyon szeretek ott vásárolni, de már megfordult a fejemben, hogy inkább megyek máshova, ahol nem így állnak hozzá a vásárlókhoz...Máshol nem vettem még észre ezt a fajta hozzáállást...szerintem a DM-es őröket külön képzik.
2009. júl. 8. 12:16
Szia!
Én ezért rakom mindig a babakocsi tálcájára a legfontosabbakat: cumisüveg, törlőkendő, zsebkendő. Ha kötözködne, akkor meg lehet nézni, hogy belépéskor is ott volt már.
2009. júl. 8. 12:18
Hú,dehogynem!:) Viszont,ha jobban belegondolok,nincs miért aggódnom,sosem loptam és nem is fogok ilyet tenni.
Én is folyamatosan kotorászok a táskámban -babával,vagy nélküle- mert tutira van valami,ami csak ott található meg.Allergiás vagyok,ezért kb. 2-3 percenként belenyúlok zsepiért a tatyómba,vagy telefon,vagy..vagy....:D
2009. júl. 8. 12:29
Ezen már én is filóztam párszor a boltban.. de nyaljanak sót. Ott a kamera nagyítsák ki és akkor látják hogy nem lopni jöttél.
2009. júl. 8. 12:32
a dmes biztiőröket tuti külön képzik... az otthoniak is durvák. kiköltöztünk külföldre, rögtön betámadtam a dmbe itt is és láss csodát, az őr csak úgy repült utánunk mindvégig... a párom megkérdezte már, h miért csinálja, azt mondt, h ez a dolga... de minden hétvégén ott vásárolunk a háztartásba, magunknak, és a fiamnak is mindent. az eladók is már név szerint ismernek minket kb, de az őr hajthatalan:))))
2009. júl. 8. 13:03
Én is mindig ezen aggódok, bár nem lehet ezzel semmit csinálni. Nekem vásárolni kell, az őrnek meg figyelni. Kellemetlen, de ez van.
A DM-ben már párszor engem is felidegesített az őr! Az embernek a kedve is elmegy a vásárlástól, nem? :/
2009. júl. 8. 13:03
Kapcsolódó kérdések: