Mi a véleményetek erről a zenekarról mert a lányom már egy jó ideje csak őket hallgatja? ő most 16 egy 43 éves aggódó anyuka
ma 20:04 nő vagy vagy férfi???
http://www.youtube.com/watch?v=WUB_Qoi30Js nekem ez a kedvenc rammstein zeném..
11/F
Nem mindegy milyen zenét hallgat? Meg ez a hülyeség, hogy "tinilányoknak való hígnyál". Mindenkinek más az ízlése. A Justin Bieber fanokkal sincs bajom, léteznek, jól van, ők így élik ki a maguk beteges kis vágyaikat. Én speciel Green Day rajongó vagyok és tőlem mondhat bárki bármit, én szeretem. Az ízlésedről nem tehetsz, hallgasd amit szeretsz, amiről úgy érzed, kifejezi az érzéseidet, gondolataidat. És ameddig forog a Föld, ez így fog maradni.
14L
Tudjátok kinek zenei ízlése a gáz? Aki nem tudja elfogadni a másét. Aki beragad egy stílusba/műfajba, és ami azontúl van, az (szerinte) szar és értéktelen. Arról nem is szólva, hogy a kérdés megfogalmazásából ítélve az anyuka amiatt aggódik, hogy milyen hatással lehet a zene a gyerekére és nem zenei ajánlást kért.
Anyukának: Meghallgattam pár számot az együttestől és megnyugtathatom, ez a zene semmilyen téren nem számít extrémnek manapság. A lánya rajongása érthető és őszintén szólva én egy cseppet sem aggódnék a dolog miatt. Úgy általában: a zene nem káros. A zene szórakozás, pihenés kikapcsolódás elsősorban. Teszem azt nekem az egyik számom:
http://www.youtube.com/watch?v=qc98u-eGzlc
Aztán ennek ellenére normális ember vagyok, nem vagyok agresszív, nem vagyok embergyűlölő vagy hasonló. egyszerűen csak ezt szeretem hallgatni. Szóval önmagában a zenei ízlés miatt egyáltalán nem aggódnék úgy általában.
f/22
Írni akartam valamit, de az előző tökéletesen megfogalmazta, amit mondani akartam.
Nagyon gáz ez a felfogás, nem veszitek észre ? Valakinek lehet, hogy az általatok oly' annyira imádott Rammstein egy szar zene, pl. nekem.
Most én is jöhetnék ide, ajánlgathatnék bandákat, hogy ez mekkora istencsászárság, de őszintén, kit érdekel ?
A kérdező nem erre volt kíváncsi, hanem arra, hogy a zene milyen hatással lehet a lányára.
Nos, kérdező. Mindig azt mondom, hogy önmagában egy zene nem fog befolyásolni senkit. Én például igen szeretem a death metált, de a vasránapi programom nem az, hogy kecskéket áldozok, meg szüzeket kínzok. Hagyd, hadd hallgasson azt, amit akar, valószínűleg azért teszi, mert neki jó.
Szerintem, hagyd. Had hallgassa ami neki tetszik, és ami jólesik neki. Én csak 13 éves vagyok, és Black Veil Brides-ot hallgatok, Skillet-et, és Tokio Hotel-t. Mind a 3-om zenekarnak hatalmas rajongója vagyok, mégsem vagyok egy agresszív, se semmi. Első látásra ítélni szerintem nagyon rossz. Ez volt velem is régen, amikor megistertem, például a TH-t. Azt gondoltam róluk, a kinézetük alapján, hogy csak egy divatzenekar, szar zenével. Pár évig így is volt, amíg nem láttam egy zenecsatornán az egyik klippjüket. Mondom:hmm.ez nem is olyan rossz. Utána elkezdtem keresgélni tovább, és tovább, míg egyre több számukat szerettem meg, és teljesen belehabarodtam a bandába, akik egyáltalán nem tűntek el a süllyesztőbe, csak most sokat dolgoznak:) Attól, hogy nem látni őket a médiában, attól még több rajongójuk van, mint valaha. Oh, és keresztapám, apám, és keresztanyám szerint is jól zenélnek, és ők még nem látták, hogy néznek ki..
A BVB-vel már könnyebb dolgom volt, hiszen a külsőről minden teljesen átértékelődött bennem. Először elrettentem kicsit a kinézetük miatt, de velük is egyre inkább csak megbarátkoztam.
Nekem édesanyám, nem igazán mondd, véleményt a zenei stílusomról, mert ő meg anno hatalmas Micheal Jackson őrült volt:D Szerintem hagyd a lányodat kibontakozni, majd kinövi szerintem, vagy nem. Kitudja mit hoz a jövő. De én egy életre megtanultam körülbelül 2 éve, hogy a külső nem minden. 13/l
Egyesek érdekesnek tartanak mert én a mai "zenék" nem éppen a kedvenceim. Persze szeretek mai számokat is, de azért mégis csak ABBA rajongó vagyok ! Igaz, én tényleg inkább a 70'-80'-as évek zenéiben találom meg önmagam. Heavy metalt vagy rockot vagy akármi is ez nem hallgatok. A Justin Bieber fanokról csak annyit hogy oké, mindenkinek más tetszik.
Szóval magamhoz hűen: Forever ABBA !
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!