18hetesen sztetoszkóppal én miért nem hallom a babót? A védőnő is ezzel hallgatja meg? S mikortol?
alacsony vok,se vékony se kövér,de "has-szalonnám" mindig is volt,s mostis van :-))
párom azt mondja ne stresszeljem ezzel magam,hogy nemhallom....biztos közrejátszik hogy soha nemvoltam csontkollekcio
Kétféle szteto van. Amelyikkel a szívhang hallgatható annak van a közepében egy kis dugószerű. Ha olyanodvan, akkormég az is lehet, hogy rossz helyre teszed, mert nem hallhatod mindenhol, csak 1-2 pontban.
Az is lehet , hogy megtört a készülék, azt pedig úgy tudod leellenőrizni, hogy a párod fejtetejére rakod, és ekkor hallanod kell az ő agyi áramlását, ha ez megvan, akkor működik a készüléked.
Üdv.
Második vagyok. Még annyit, hogy a baba kb 300 gramm ilyenkor, tehát elég kicsi, lehet a magzatvíz felfogja az áramlást, de nem a te úszógumid.
Úgy kellene próbálni, hogy hanyattfekszel, nem begörnyedve, mert akkor a bébi a gerinc felé húzódik.
köszike csajok!!!!!!megnyugodtam mostmár télleg!!!!!!!
amugy egy rossz pumpás-vérnyomásmrőhöz valo sztetoszkoppal próbálkoztam.......
Szia!
Nekem is olyan pumpás vérnyomásmérőhöz való sztetoszkópom van ezzel nem lehet hallani és a védőnő sem ezzel fogja meghallgatni.Sokáig próbálkoztam én is de most 31 hetesen is sikertelenül.
Igaza van a párodnak ne stresszeld magad ez miatt!
Főleg ha érzed a picur mozgását akkor nem lehet baj.
De lassan itt a karácsony ha nagyon aggódsz akár felkerülhetne az ajándék listádra hátha valaki meglep vele :-)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!