Szerintetek beengednek így a koncertre? Nagyon fontos!
Apától kaptam két jegyet a Rihanna koncertre. Vele fogok menni. Nagyon vigyáztam a jegyekre, de mégis baj történt!! Beleszakadt azon a részen, ahol a két fele össze van rakva. Mármint az a része próbál leszakadni, amit elvileg a biztonságiőr fog letépni! Anya megragasztotta egy darab kis ragasztóval, de annyira rettegek, hogy nem engednek be. Szerintetek beengednek, ha magunkkal visszük a számlát, és azzal tudjuk igazolni, hogy megvettük a jegyeket? Könyörgöm nyugtassatok meg, vagy írjátok le, amit gondoltok, mert nagyon nyomaszt ez az ügy. Rihanna a kedvencem évek óta, és olyan stressz vesz rajtam erőt, ha arra gondolok, hogy nem fogadják el a jegyeket!
Ja és a másik jegy nem szakadt el nagyon, csak éppen hogy. De anyukám arra is tett egy kicsike kis ragasztót a biztonság kedvéért. Gond lehet ebből??
Előre is köszönöm a válaszokat. 14/L
Köszönöm a válaszokat! Apa is megnyugtatott, hogy beengednek :)
Amúgy aki azt írta, hogy hülyeség volt megragasztani, annak mondom, hogy azért lett megragasztva, hogy ne szakadjon még tovább, meg ilyenek :)) Eléggé aggódtunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!