Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Tudtok nekem segíteni?

Anyukák! Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Otthon nem akarnak velem foglalkozni.. Tudom irigység,de a hugom 3 szakkörre is járhat én meg egyre sem. Oké,hogy nem fizetik nekem,de legalább segítenének vmit keresni:( Megőrülök barátok nélkül már..ti mti ajánlanátok egy 16 éves lánynak?
2011. dec. 3. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkát.
2011. dec. 3. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondold át, mi lehet az oka, hogy a húgodnak jár, neked meg nem. vmi oka csak van...

én is a diákmunkát javaslom, én is ott dolgoztam mindig suli mellett.

Barátokat is szerezhetsz általa.

pl: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én ezeknél dolgoztam anno, mindig jól és rendszeresen fizettek. az elején, míg nem ismernek nehezebben adtak munkát, de ha 2-3 hétig napi rendszerességgel mész érdeklődni,akkor hívni fognak!

2011. dec. 3. 14:15
 3/5 Electronicperson ***** válasza:
Kérdezd meg a szüleidet ,hogy miért. A jegyeid miatt szerintem nem mert nállunk örülnek ha járok :D
2011. dec. 6. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
4,8 volt az átlagom nem piálok nem cigizek nem drogozok barátaim eleve nincsnek.. mégis mi rosszat csinálhatok?
2011. dec. 6. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy miért, mondd el nekik, hogy sokat jelentene, ha veled is foglalkoznának. Nem kell dolgoznod, ha nem akarsz, a te elsődleges feladatod a tanulás, ahogy a szüleidnek a munka, ne szúrd el a legjobb éveid szabadidejét árupakolással meg szórólapozással a hidegben. Barátokat mindenhonnan lehet szerezni, a suliban nincsen ingyenes szakkör? Könyvtárakban, könyvesboltokban szokott lenni felolvasás, találkozók, az ingyen van és utána ált. lehet ismerkedni. Egyszerűen meg is figyelheted az osztálytársaidat, aki a legszimpatikusabb, egyszerűen elhívod magatokhoz/sétálni egyet, ha nagyon hideg van, kávézóba is lehet, ezer forintból mindketten ihattok valamit, ált wifi is van.

Off. Örülne, hogy a lánya barátkozni akar...

2011. dec. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!