Elengedjem discoba, főleg hogy el is mondta hogy mit is csinál? !
Van 3 gyerekem.(14,12,3)
Nagylányom kitalálta hogy ő megy a discoba,és hogy ott le fog feküdni a barátjával,mivel én itthon biztos nem engedném.Erre a 12 éves lányom is elkezdte hogyha a Timi megy,akkor bizony ő nem marad otthon,a kisebbnek is van barátja,aki 13 éves fiú,és kb kétnaponta jön. Igazából tudom h elrontottam h engedtem,viszont visszacsinálni már nemtudom,de a legkisebb lányomat,aki 3 éves,őt tökéletesen neveljük.Semmi hiszti,nagyon normálisan.
Mit tegyek a lányokkal? Nem akarom elengedni!
14 éves vagyok 1 hónapja van barátom aki 16 éves ,de mégse akarok lefeküdni vele.
Utálom azt hogy mindenki azt hiszi hogyha 14 éves vagy és van pasid akkorte már nem vagy szűz.
Anyukának azt tanácsolom hogy ne engedje el a lányát. Üljön le vele beszélgetni de komolyan . 14 évesen nem kell nemi életet élni .. Baromsáág !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!