Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tanácsoljak 13 éves...

Mit tanácsoljak 13 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

Nem egy őrült nagy probléma, de elgondolkodtatott, és időt kértem tőle a válaszra.

A lényeg, hogy én lazán, kicsit rockosan öltözködöm, sohasem sminkelem magam, a max. a szempillaspirál,az is csak sátoros ünnepeken. Nem meggyőződésből teszem, nekem így jó. És ne topisként képzeljetek el, csak egyedi a stílusom.

Leánykám pontosan ugyanilyen. Amúgy szép lány, hosszú, hullámos hajjal, sűrű szempillákkal.

Mostanában kikezdték a lányok az osztályban, mert nem a legfrissebb divat szerint öltözik, nem sminkel, nem vasalja a haját.

Talán jó lenne, ha nem lenne ennyire más, de plázacicát sem szeretnék nevelni belőle. Ti mit mondanátok neki?

2011. nov. 30. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát így tényleg elég nehéznek hangzik a dolog. Ha csak a beilleszkedés miatt akar változni, akkor csak nagyon minimális változtatásokat tegyen meg, amik számára sem kellemetlenek, kényelmetlenek. Ebben az esetben legalább elmondhatja, hogy tett valamit az ügy érdekében. :) Ha ez nem elég, akkor inkább ne foglalkozzon vele, mert csak saját magát hozza kellemetlen helyzetbe. Azt azért mindenki beláthatja, hogy a későbbi életben is alkalmazkodnia kell majd a környezethez és ez egy jó példa arra, hogy nem mindig tehetjük és viselhetjük azt amit szeretnénk. Egy kicsit mindig érdemes figyelembe venni a környezet által felállított elvárásokat, de csak amíg önmagunk tudunk maradni. Szerintem:)
2011. nov. 30. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Maradjon önmaga, alap dolog, szerintem:) Én is elég furcsán nézek ki az osztályképen, többi lány sarkas csizma, nylon dzseki, beszarok- és/vagy nagyon szűk nadrág, fehér sál, lapos haj, mosoly semmiképp. Én meg ott a kép szélén, pirosas nemezkabátban, homemade, 2m hosszú kék sállal, ushankában, bakancsban, szakadt harisnyával. Beszólogatnak, nyominak neveznek, de nem zavar, önmagam vagyok, majd később rájönnek, hogy jobban jártak volna, ha nem ilyen "flegma igét hirdető" bárgyú angyalkák lettek volna:)

14L

2011. nov. 30. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy legyen saját stílusa!

Egy 13 éves gyerek ne vasalja a haját, ne öltözzön k*rvának, és ne vakolja a fejét!

Bőrgyógyra kísértem múltkor oszitársamat, banyek, rengeteg tini ült a váróban, hogy ilyen-olyan nyavalyái vannak a bőrének a különböző, mértéktelenül magukra kent sz*roktól! Legtöbben póruseltömődés panaszával jöttek a dokihoz.

2011. dec. 3. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!