Az osztályom kikészít. Mit csináljak?
A(Z) osztálytársaim azzal " piszkálnak hogy jeti vagyok" és ezt mind azért mert 11 évesen 46 lábam van és 174 cm vagyok.
NEM értitek NEM értem mi van velem?
Persze énis szoktam magammal viccelődni
de ez már beteges
Van egy osztály társam aki 149 cm és 36 lába van ( fiú)
ez netán normálisabb??
Köszi a válaszokat
Hát ami azt illeti tényleg nagyobb vagy az átlag 11 évesek között. De ez nem indok arra, hogy folyamatosan piszkáljanak ezért mert erről nem tehetsz. Ilyen géneket örököltél és a magasságot a sportban jól tudnád kamatoztatni mégpedig a kosárlabdánál.
Bármennyire is rosszul esik nem érdemes a szintjükig lesüllyedni.
ha már ennyivel nagyobb vagy tőlük verd el őket :D
az, a baj, hogy még fiatalok vagytok, és nincsenek dolgok amik számíthatnak. bár ez nem baj, inkább örülj neki, hogy fiatal vagy, 11 évesen korai, én mondjuk későnérő voltam :D, most 20 évesen is csak 178 centi vagyok.
Köszönöm Szépen a válaszaitokat de azt kifelejtettem hogy van rajtam némi súly felesleg de minden nap rendszeresen mozgok de nem kosárlabda hanem karate meg birkózás szombat vasárnap meg futás fekvőtámasz felülés stb...
DE EZÉRT NEM SZOKTAK PISZKÁLNI.
jöhet még válasz!
Ha leamputáltatsz 44-et, akkor már nem fognak olyan furán nézni rád, te kis százlábú :)
Amúgy meg komolyra fordítva a szót, ne foglalkozz velük, ne vedd fel a sértéseiket. Fogadd el magad, te így vagy különleges.
"és ezt mind azért mert 11 évesen 46 lábam van"
NEM LEHETSZ JETI! A JETINEK 2 LÁBA VAN NEM 46! háát én is furán néznék arra akinek 46 db lába van. XD :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!