Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 évesen érezhetem azt, hogy...

17 évesen érezhetem azt, hogy öreg vagyok? Normális, hogy visszavágyom a "fiatalabb koromba"?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mostanában sokszor eszembe jutnak például azok a zenék, amelyeket évekkel ezelőtt meghallgattam. Azok a játékok, amelyek bár még a 2000-es évek előtt jöttek ki, mégis jobban lekötöttek időnként, mint akár a mostaniak tudnának. Régen rengeteget játszottam számítógépes játékokkal, mostmár egyetlen egy játék sem tud engem lekötni. Nem olyan régi dolgok ezek, a 2006/2007-es évből valók, mégis belegondolni hogy ezek már 4-5 éve voltak, annyira furcsa. Teljesen azt érzem, mintha hirtelen kihagytam volna pár évet, és akármire gondolok 4-5 év távlatából a múltban sokkal emlékezetesebb, mint amik az elmúlt években történtek velem. Valahogy, annyival jobb volt minden.
2011. nov. 27. 23:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ugyanezt érzem 16 évesen. :)
2016. márc. 19. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!