Mit csináljak? Nem tudom észhez téríteni a barátnőmet
Nincs barátja mi? Ha lenne egyszerű lenne annyit mondania, hogy nem szereti a girnyó csajokat és rögtön nem fogyózna.
Én arra gondolok amúgy, hogy egyrészt a kevés kaja másrészt a víz gyors kivonása okozhat ilyen gyors fogyást. sportolók csinálják azt, hogy mérlegelésre extrém módon elkerülik a kaját és a piát. EZ hosszú ideig nem tartható állapot és ha nem iszik, akkor gyorsan kiszáradhat, amiből infúziós kezelés lesz legjobb esetben, ami nem kellemes.
Az a baj, hogy valószínűleg egy csökönyös kiscsajjal állsz szembe, aki csak a saját hibájából lesz képes tanulni. Mondd el neki, mit gondolsz, aztán, ha egyszer összeesik és kórházba kerül a hülyesége miatt, mondhatod, hogy "én megmondtam, hallgathattál volna rám" és kész. Ezután talán jobban odafigyel a barátnőire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!