MIért ilyenek a többiek?
11.be járunk. Már első óta kivagyok közösitve. Persze sose volt az hogy olyat mondtam volna nekik, de még csak csúnyán se néztem rájuk. Mivel én nem vagyok az a bulizós tipus ezért nem szoktam eljárni itthonról. /az osztály 90% olyan/ S ők alapjáraton 1 hét után olyan kapcsolatuk lett hogy hiába mentem oda hozzájuk mint ha ott se lennék.
Idénre már olyan szintre fejlődtünk, hogy a 29ből 18 fő fojton vagy a beszédem miatt szekál vagy az hogy úú, igy meg ugy amugy és hogy milyen égő. És közben sz*rt nem tudnak rólam csak ugy kitalálnak rólam dolgokat.
VOlt rá példa hogy előttem beszéltek ki engem, utána rákövetkező szünetbe ad már ide ezt azt amazt. /persze nem adtam oda mert most érted kibeszélnek, röhögnek rajtam ugy hogy nem is ismernek akkor még házitr meg ilyeneket adjak nekik oda/
Van egy 5 fős társaság aki olyan, hogy elejében /még 9.ben jóban voltunk/ mára már ők is ilyenek.
A maradék meg eléggé gyerekes. Azzal szórakoznak szünetbe, hogy egymást lökdösik, piszkálják egymást.
Of. meg szüleim azzal támadtak le hogy kilógok a sorból, hogy nem barátkozok a többiekkel. Őszintén nem is vágyok így a társaságukra. Szüleim azt mondták hogy akkor lehet nekem kéne változnom. De őszintén így addig nem vagyok hajlandó változni még ők nem... Ilyenekkel nem szivesen barátkozok.
hagyd az osztályod.
inkább járj el olyan szakkörökre (ne a suliba) ami érdekel, így hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz találkozni, és az első pár alkalmon amikor még olyan nehéz a beszélgetés, akkor még tudtok beszélgetni az adott dologról.
a szakkörök listája nagyon széles. kezdj el hangszert tanulni! vagy festeni! vagy táncolni (ezerféle van) vagy sportolni! Vagy csak járj el színjátszókörbe!
és többfélére!!!
mindenekelőtt, mosolyogj sokat, legyél magabiztos!
olvasd el az Erő című könyvet, nekem nagyon sokat segített, bár én nem voltam olyan helyzetben, mint te.
és gondolj bele, egy új társaságban nem tudják ki vagy. olyannak fognak hinni, amilyennek "eladod magad". ha másokkal beszélgetsz (új emberek) sose beszélj arról, hogy miben nem vagy jó, hogy mit nem szeretsz és hogy hogy állsz az osztályban.
hordj egyedi ruhákat, foglalkozz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!