Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá szüleimet hogy...

Hogy vegyem rá szüleimet hogy több zsebpénzt kapjak?

Figyelt kérdés
Havi 1000-ft-t kapok 14évesen pedig nem is rossz az anyagi helyzetünk. Anyám azt mondja hogy önnállúsuljak pénzügyileg és pontrendszerrel gyüjtsek pénzt. Ezt nem értem pénzügyileg legyek önnálló de máshogy ne, pl nem mehetek oda ahova szeretnék. Itt mindenhol azt olvasom hogy 5-6000 ft kapnak... Mit tegyek?
2009. máj. 10. 20:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én 16 éves vagyok,de én még 10000-ből se jönnék ki nemhogy 1000-ből.

Már alapból havi 19000-20000Ft-t költök cigire.

De nálunk úgy van hogy anyáméknak van egy kis tapétaboltjuk és én 100000Ft-ért vettem anyámtól napi 4% részesedést a forgalomból.Mai világban nem nagy szó az a pénz de cigire meg jónéhány másra futja.Meg azért ad anyám is sokszor.

2010. júl. 15. 02:00
 32/34 anonim ***** válasza:

nekem nem sír.. hogy ez ilyen, nkem apukám nagyon máshonnan szerzi a lóvét tudod. mig más tapétaboltos ö addig embercsempészkedik vagy akármi más, ami miatt a top 100 rendőségi listán elég jóhelyen van. hnah azért kapok én ennyire sokat, mert mig vele éltem és eltürtem hogy ver (antialkoholista!!!)addig am. egy villában laktam.

tudom más azt mondja h neki az is jolenne ha vernék de legyne márvány fürdőszobája, de én aki tudom milyen nekem nem kell!!!!!!

2010. júl. 15. 06:49
 33/34 anonim ***** válasza:

Ha cigizel ne panaszkodj...

A bátyám 16 évesen havi 2000ből megél...

2010. júl. 15. 09:35
 34/34 anonim ***** válasza:
Te még jól állsz, legalább kapsz zsebpénzt... én max húsvétkor kapok :'(
2010. szept. 6. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!