Hogy vegyem rá szüleimet hogy több zsebpénzt kapjak?
Na de most így komolyan..
Az 1000Ft miért nem elég ? Ha nem rossz az anyagi helyzet, akkor gondolom mindened megvan, amire szükséged van.Az 1000Ft- meg gyűjtögeted.Ha pedig oda kerül a sor,hogy mozi vagy pizzázás, akkor kéred a rávalót.
De írtad, hogyha nem engednek el, akkor minek a pénz ?Ráadásul a 8 évvégét 3-val zártam le.Nem kaptam érte semmit, csak ennyit : Ennél rosszabb ne legyen.mellette ugyebár segítettem, amibe kellett. :S
Nem azért írom, mert irigyellek, mert nem.Nekem is mindenem megvan, ami kell +ban még motorom is van, amit a szülők látnak el benzinnel meg olaj meg a biztosítás stb. :D . :D am 15/L. :D
xDDD ez nagy!
nekem van egy vietnámi oszttársam aki napi 1500-2000ft ot kap NEM KAMU! én bevallom napi 200-300ft kapok kaja+pia 15/F
am nekem is van motorom 49köbcentis babbetta *-* :P
Nem igazából értem, hogy miért kevés a havi 1.000 Ft?! Én is ennyit kapok, de általában el sem fogadom, de ha szükségem van valamire (ami értelmes dolog) megkapom. Engem egyedül nevel az anyukám, így nehezebb! Különben nekem van(nak) olyan osztálytársa(i)m, akik a jegyekért is kapnak pénzt, vagy azért, ha valamilyen házimunkát vállal(nak). Ezt pedig végképp nem értem, hiszen a szülei(k) is végeznek házimunkát, fizetség nélkül!
Egy 13 éves lány
nálunk ez úgy szokott lenni, hogy nem kapok zsebpénzt, hanem ha mondjuk elmegyünk nagyimhoz kb egy hónapban 2x akkor tőle kapok és ha mondjuk kapok 5000ft-ot akkor abból 2500ft oda adok anyukámnak, hogy tegye a gyűjtött pénzemhez és akkor a másik fele meg az enyém. amúgy meg ha menni akarok valahova akkor kérek anyukámtól pénzt. én sosem kaptam zseb pénzt és nem is kapok most sem és mégis itt vagyok, ha menni akarok bulizni kérek anyukámtól.ami nem sűrűn fordul elő mert ha kell akkor össze szedem magamnak..most is fogok menni kerítést festeni egy öreg nénihez 10.000ft-ért..
17/L
Ennyi idősen én is csak 1000 ft-ot kaptam havonta... nem tudom mi a baj ezzel. mostanság meg csak akkor kapok pénzt ha megyek valahova és kell...
16/L
én hetente kapok annyit.pedig nem állunk annyira húú de nagyon jól anyagilag.
de ha még kéne akkor kapok.mozira,kajára amire kell.
ruhát nem én veszek.cipőt sem.:)
szerintem ez nagyon kevés.
kérdezd meg anyukádat,hogy ő mit tudna ebből 1 hónapban venni.szerintem nem sok mindent.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!