Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a barátnő (im)?...

Miért ilyen a barátnő (im)? Mostanában rohadt ijesztő dolgokat csinálnak! Olvasd el légyszi.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőim tavaly jött az osztályba ( 7.) és akkor nagyon aranyos ,szerény csaj volt. Most úgy 3 hónapja lett egy barátja ,aki cigizik és drogozik is.. na most nem csak barátja lett,hanem bekerült egy cigis ,drogos társaságba is. Aztán egyszer megbeszéltük ,hogy 3-an (én,ő és másik bnőm) elmegyünk a közeli plázába,mert kell neki cipő.. Nos hát beállított a barátja és csak úgy se szó s,e beszéd előttünk lesmárolta :S ok éez nem nagy baj.. Viszont utána kimentünk a pláza elé a barátja meg rágyújtott és utána ő is. -.- Hát mondom,rohadt jó ,nem is tudtam. :/ Azt mondta ,hogy nem fog rászokni ,de rászokott mostanra. Kiderült ,hogy már drogozik is. :'( Nagyon sokat hiányozik a suliból és egyik nap kiszívott nyakkal jött suliba. Komolyan kezdek tőle félni.... Mit lehet tenni vele? 14 éves.

MÁSIK Van egy másik bnőm ,hasonló a helyzete. Ő is olyan társaságba került,de ő nem amiatt kezdett el cigizni ,mert az húdemenő ,hanem azért ,hogy levezesse a feszültségét ,ugyanis a szülei válnak és ez őt nagyon megviseli. Eleinte más milyen módon vezette le a feszültségét ,de arra rájöttek és abbahagyta(nem drog). Szóval ez a lány nagyon aranyos és ,,cuki" és nagyon furcsa,hogy ilyeneket csinál. Őt még lehet befolyásolni,de vajon hogyan? Segítenétek ötleteket adni? (cigijét kidobtuk,amit nála találtunk,de bármikor vehet újat) Egyébként beszélgettünk is vele,de nem segít.

Még egy kérdés :D nekem is sok problémám van most.. nekem is válnak a szüleim , nagypapám hamarosan meghal :'((( , egyedül érzem magam ,mivel nincsenek igaz barátaim stb. Én miért bírom ki,hogy ne csináljak ,,olyan" dolgokat??

2011. nov. 15. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem kékült be a link, amit írtam, most már jó lesz:

[link]

2011. nov. 19. 21:19
 12/12 anonim válasza:
Egy őszinte beszélgetés segít :) sok sikert . Nem vagy Szabó vezetéknevű ?
2012. jan. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!