Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Perpill nem tudok kérdést...

Perpill nem tudok kérdést megfogalmazni?! = (

Figyelt kérdés

Na az a helyzet,hogy tegnap eléggé összevesztünk anyummal.Ma reggel próbáltuk megbeszélni a dolgokat.. Hát ez nem sikerült a legjobban és egy még nagyobb veszekedés lett belőle. Nem tudom mire mondta vagy hogy volt de valahogy szóba jött apum aki már idős jóval idősebb mint anyum,tisztára kiakadt valamin anyum és így elkezdi nekem, (üvöltve) hogy ő már úgyse fog sokáig élni nem kell elviselnem.. én néztem 1et és ilyet szól h (arra emlékszem h a múltkor vmi nőgyógyászati vmit mondott h megy dokihoz vele) lehet h elfog rákosodni és odamegy dokihoz és h nem sokár kórházba kell mennie mert "érzi". Meg. hogy azt mondták neki (38éves) hogy ha elrákosodik akkor a 40-et sem biztos hogy megéli ezt mondta nekem... Meg h ezt csak vmi műtéttel lehet megakadályozni.. amit Pécsen meg BP-n végeznek el.. meg h a családban már nagyon sokan vtak rákosok és h mind belehalt.. meg h őse éli túl...

De ezt már "régóta" tudja.. és el se mondta nekem és nem is akarta azt mondta csak kiakadt és "elszólta magát"

Nem tudom felfogni... már azóta itt bőgök bezárkóztam a szobába.. Ami a legjobb h senkim sincs rajta kívül apum alig ismerem tesóm nincs nagyszüleim apum részéről pedig nemélnek anyum szülei élnek még... De ezenkívül senki.. nagyon félek..

Mit csináljak valaki segítsen nem tudom mit csináljak..

Nem bírom felfogni ezt.. ami a legjobb az 1ik legjobb bnőm anyja pont tüdőrákban halt meg... és emlékszem amikor este bőgve hívott fel.. nem akarom ezt átélni... nagyon félek.. lécci mondjatok valamit segítséééég =/ :(

2011. nov. 13. 17:34
 1/6 zkriszti3 ***** válasza:
Ezt nevezem érzelmi zsarolásnak.Talán ha újra leülnétek beszélgetni,ha mindenki megnyugodott.Nagyon szeretnék segíteni neked de nem tudom hogyan.Anya vagyok én is de ilyent nem mondanék a gyerekemnek,én sem vagyok egészséges de ez az én titkom egyenlőre.
2011. nov. 13. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kedves anyukád fajtáját sajnos ismerem, van ilyen a családban.

Borzalmas és semmit sem lehet csinálni velük, mert lételemük a szeretteik érzelmi zsarolása és kiidegelése.

Nekem a nagymamám ilyen, "szegény" már kb. 35-40 éve kora óta "rákos". Most kapaszkodj meg: múlt héten ünnepeltük a 90. (nem írtam el) szülinapját. Jobb egészségnek örvend, mint a gyerekei.

Azt hiszem, hogy a Te anyukád egész egyszerűen nem tudja jól kezelni a konfliktushelyzeteket, és csak így tudja "lezárni" a vitát.

Ha lenyugodtak a kedélyek, akkor hozd szóba ezt a betegség dolgot, hogy valóban igaz-e. Ha igen, akkor ...

De ha nem, akkor kérd meg, hogy ne fenyegessen Téged azzal, hogy hamarosan meghal, mert ez elmondhatatlanul fáj Neked, remélhetőleg megérti. (ha nem, akkor lehet, hogy ezt hallgatod még évtizedekig)

Őszintén azt kívánom, hogy minden oké legyen!

2011. nov. 13. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi mind a kettőtöknek a választ... ( És bocsi h elég érthetetlenül írtam le =/ )

Beszéltünk azóta, és azt mondta h holnap megy dokihoz és majd akkor derül ki hogy pontosan mi van. Remélem nem l esz baj :(

De nem hiszem és nem is hittem hogy ezt , csak úgy kitalálta volna vagy valami. Nem lenne ekkora ...

2011. nov. 15. 14:53
 4/6 zkriszti3 ***** válasza:
Írd meg mi az eredmény.
2011. nov. 15. 14:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt mondták, hogy meg kell majd műteni... minél előbb, és akkor nem lesz semmi baj. :)

Ha meg nem sikerül a műtét, akkor pedig nagy gond lehet belőle...

2011. nov. 18. 15:05
 6/6 zkriszti3 ***** válasza:
Köszönöm,hogy visszatértél.Drukkolok nektek.
2011. nov. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!