Kinek volt ez a "tünete"? Tudom, hogy nem ez a megfelelő szó rá, de nem tudom jobban megfogalmazni.
Várd meg a 31-32. napot és utána csinálj egy tesztet.A "tüneteid" adhatnak egy kis reményt :)
Szorítok,hogy így legyen!
34hkm
Csinálhatsz tesztet most is, de valószínű, még negatívot mutatna. Szerintem is várd meg a ciklusod végét, ha nem jön meg időre, akkor tesztelj. Szorítok, hogy pozitív legyen! Amúgy remény az mindig van, az hal meg utoljára.:)
Ha ez segít reménykedni, nekem is görcsölt folyamatosan, meg szurkálódott, annyi, hogy rózsaszínes folyásom nem volt. Késett 2 napot, és már halvány pozitív volt a tesztem. :)
Most vagyunk 26 hetesek. :)
Majd írd meg, hogy mi a helyzet.
A kérdező kommentje:
hát, én nem értem....még mindig van enyhe barnázás immár 3.napja, de olyan enyhe hogy tisztasági betét is elég,de mindig rohanok a wc-re mert olyan mintha megjött volna :S ráadásul tegnap dél körül olyan mérhetetlen fáradság jött rám, hogy amint hazaértem aludtam, ami azt jelenti hogy 6ra értem haza és ma reggelig szunyókáltam....lehet csak lebetegszem, de remélem nem.
A komment megírásának időpontja: tegnap 08:07
A kérdező kommentje:
hát csajok már nem tudom végképp mit művel a szervezetem, tegnap délután a barnázgatás mellá társult egy pici vérzés is de ma reggelre megint csak barna pötty volt a bugyimon....kíváncsiságból megmértem a hőmet mikor felébredtem és 37,1 volt. szerintem a teszt még nem mutatná ki de volt már így valaki???? olyan rossz hogy mindig rohanok a wc-re mert olyan mintha megjött volna (aminek csak olyan 26-a körül nem kellene) de csak egy pici halványbarna foltot találok :/ mostmár nagyon tanácstalan vagyok... nem fáj semmim, mellem se, csak nagyon pattanásos lettem és piszkosul álmos,fáradt.... lehet hogy hormonzavar? de eddig semmi ilyen nem volt
Szia!Első válaszoló vagyok.
26.-ig elég sok idő van még.
A folyton megjön érzés terhesség alatt teljesen normális.Nekem is így kezdődött.Folyton a wc-re jártam nézni,hogy mi van.Minden délután 3 órát aludtam annyira fáradt voltam.Nekem enyhe barnás folyásom volt,olyan ami még előtte soha.Ez főleg akkor jött amikor megerőltettem magam.A cicim csak ritkán fájt,most sem érzékeny pedig már 35 hetes vagyok.A hőd is utalhat terhességre.Pihenj sokat,ne erőltesd meg magad.Várj még pár napot és csinálj egy tesztet,hátha halványan mutat már valamit.
Az enyhe vérzés is lehet a terhesség tünete,csak ne legyen erősebb!
Szedj folsavat,esetleg magzatvédőt is.
Hát én még mindig nagyon drukkolok neked,hogy babás legyél :)
A beágyazódás úgy tudom 7-10 nap körül van.Találtam egy oldalt neked ahol a tüneteket írják le mások.Olvasd el,hátha hasznosat találsz benne.
Még mindig 35hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!