Tinik! Voltatok már berúgva? Szívtatok már cigit/füvet?
Egyszer beleszívtam cigibe szörnyű volt soha többet.. :D
Sört ittam, de csak pár kortyot, és azt is, csakmer nem akartam kilógni a sorból, amúgy nem szokam eyáltalán, VP-zni már 2x vagy 3x voltam, sztem az nem olyan rossza, mert, ritkán csináljuk (Nyáron ált 3-4 alkalommal hívnak) és ugye többen vagyunk, szal szeritem kb olyan, mintha nyáron havi egy cigit szívnék, csak nem olyan büdös, rossz ízű stb. Ja, és drogról nem is akarok hallani, az rendesen tönkreteszi az embert...
14/F
Igen, igen, igen. Amúgy jó gyerek vagyok.
Először berúgva nyolcadikos koromban (14 éves voltam ha jól számolok) voltam szilveszterkor, ez enyhítő körülmény :D Amúgy utána legközelebb 9. osztálykiránduláson, tehát több mint egy évvel később. 10-es koromtól járkáltam el utána havi szinten itókázni, de berúgni utána max 1-2x. Legutóbb a 18. szülinapomon, ami azért úgy érzem érthető :D
Cigit kb 17 évesen próbálhattam először, havi alkalommal 3-4 szálat elszívtam sör mellé ha kiruccantam, de ez sem rendszeres és nem is voltam soha rászokva, venni se vettem még, max kínáltak.
Füves cigit egyszer szívtam, kb 2-3 slukkot, igazából nem éreztem semmit, szerintem agyon volt hígítva dohánnyal. aztán azóta többet nem, nem is tudnék venni ha akarnék se, fogalmam sincs kitől lehet szerezni.
Hát kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!