Tinik! Voltatok már berúgva? Szívtatok már cigit/füvet?
Sokszor voltam már berúgva (nem bulizni járok, hanem csak pl sétálgatni haverokkal).
Cigit próbáltam kb 12 évesen, de undorító volt. Semmi jó nincs benne. Ja és elrettentő példának ott vannak a szüleim, 43 évesek és lassan levegőt nem kapnak, annyira rossz a tüdőkapacitásuk.
Füvescigit szoktam szívni, bár jobban szeretem vízipipából. Tehát igen, füvezek. (havi 1-2x)
16/L
Voltam már részeg, tegnap is ittam de csak 1 sört, cigit is szívtam tegnap, ellenben füvet még nem. De azért alkalom adták kipróbálnám milyen lehet, de ha nem jön össze akkor sem dől össze a világ.
18f
Kb 2 éve cigizek.
Számtalanszor voltam már részeg, és beszívva.
Ezen felül próbáltam már: MDPV-t, dinitrogénoxidot, meg pár herbalt.
18/F
Még soha nem cigiztem, azt sem tudom, hogy néz ki a fű vagy a drog (nem is akarom). Utálom az alkoholnak még aszagát is.
Inkább megpróbálom másban meglelni a boldogságot, nem szerekkel akarom én ezt elérni.
Ahelyett, hogy hetente ezreseket dobnék ki ilyen dolgokra, félre teszem azt a pénzt és a hobbymra, a lovaglásra költöm (inkább csak a felszerelés, mert istállómunkáért cserébe lovagolok).
16/L
Már ittam párszor,de csak buliba és soha nem annyit h berúgjak,csakhogy egy kis jókedvet csináljon. Soha nem füveztem még és nem is akarok. A cigit már kipróbáltam de rettenetes íze van úgyh soha többé.
L/15
voltam már berúgva, de nem ittam magam seggrészegre, csak egy picit a hangulat kedvéért :)
néha el szoktam szívni heti 1-2 szál cigit, de nem vagyok rászokva
és még soha nem füveztem, nem is akarok.
14/L
Alkoholt még nem próbáltam,a sörön kívül,de azt is csak nyáron,néhányszor,hogy kicsit lehűtsön..xD
Cigit,drogot,füvet..stb nem is tervezem kipróbálni.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!