Tinik! Voltatok már berúgva? Szívtatok már cigit/füvet? Ha igen, hány évesen, ha nem, kiakarod próbálni?
Amúgy én:
14 éves lány vagyok, eddig 1x rúgtam be [de nem durván] és 4 szál cigit szívtam összesen [kb 2 óra leforgása alatt]. Füvet nem próbáltam, és nem is akarom.
Ja, és idén volt mind a kettő.
Mindenkit felpontozok!! :)
Ja, és a cigit letüdőztétek?
[én igen]
cigit, füvet, drogokat sosem fogom kipróbálni, egyszer fogok berúgni, a 18ik szülinapomon a legjobb barátnőmmel:DD
13L
A Szilveszterem elég jól sikerült idén :) bérmakeresztanyámmal (29) jól odatettünk mindennek :D nem voltam totál részeg, de marha jó kedvem volt, és neki is :) [előtte nem kellett volna a pezsgő :S] de büszke vagyok rá, mert nem sunyiban csináltam!
Cigit nem próbáltam még, pedig mindenki dohányzik körülöttem (szülők, haverok), mert félek, hogy rászokok :D
Drogot nem próbáltam, nem is fogom.
15/L
Köszi a válaszokat! :)
2.válaszoló: b.sszus nem vagyok sem alkoholista, és nem is cigizek, ez csak 1 alkalom volt....
Részeg még nem voltam mert sosem volt pénzem elmenni kocsmába meg ide-oda ha meg megiszom apám piáját lefejez :S :D Cigizni cigiztem ma is...azt adnak :D Füvet meg ha úgy hozza az élet kipróbálom. Ha nem akkor se dől össze a világ :D
18f
Részeg eddig kb. 20szor voltam, cigit nem szeretem, vízipipázni szoktam ha van rá alkalom. Füvet egyszer próbáltam, bejött.
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!