Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Voltatok már berúgva?...

Tinik! Voltatok már berúgva? Szívtatok már cigit/füvet? Ha igen, hány évesen, ha nem, kiakarod próbálni?

Figyelt kérdés

Amúgy én:

14 éves lány vagyok, eddig 1x rúgtam be [de nem durván] és 4 szál cigit szívtam összesen [kb 2 óra leforgása alatt]. Füvet nem próbáltam, és nem is akarom.

Ja, és idén volt mind a kettő.

Mindenkit felpontozok!! :)

2011. ápr. 14. 18:34
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%

én 17 éves vagyok

legtöbb hétvégén taccs K.O .

Rendszeresen cigizek.

Fűvet párszor nyomtam , nekem bejött ...

2011. ápr. 14. 19:36
 12/44 anonim ***** válasza:
82%

13 éves voltam amikor kipróbáltam először a cigit de nem izgatott nem értem mi abba a jó csak kész időpocsékolás..xD

most 14 vagyok. és még nem cigizek de nem is tervezem

2011. ápr. 14. 19:42
 13/44 anonim ***** válasza:
78%
utolsó vagyok amúgy még nem rúgtam be de ittam már:D
2011. ápr. 14. 19:43
 14/44 anonim ***** válasza:
83%
ja és nem fogom kipróbálni a drogot hülyeség annélkülistudokbösszme lenni.xDDD
2011. ápr. 14. 19:44
 15/44 bumbi02 ***** válasza:
84%
18 éves vagyok, nem cigiztem még életemben egyszer se, nem voltam részeg se , és még füvezni se füveztem. És mégis teljesnek érzem az életem, mégis jók voltak a bulik, koncertek, nem kellett hozzá innom (sokan azt mondják h azé isznak h élvezzék a bulit, bzee olyan buliba kell menni ami pia nélkül is jó)...
2011. ápr. 14. 19:44
 16/44 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

Nem.

Nem.

15/L

2011. ápr. 14. 19:45
 17/44 anonim ***** válasza:
57%

egyszer kicsit bevoltam rúgva forraltborozás után (hamar kitud ütni egy kicsi pia is:D)

cigizni 11évesen cigiztem a suliudvaron barátnőimmel.. kirpóbáltam.. nem tetszett.. nem szégyellem..

füvet nem próbáltam ki, de lehet, hogy egyszer szívesen kipróbálnám :D

15L

2011. ápr. 14. 19:48
 18/44 anonim ***** válasza:
57%

15 évesen rúgtam be először, de az nagyon istenesre sikerült. Aztán egy időben sokat piáltam, most már szinte soha. Elég gáz, hogy 18 éves sem vagyok, de már kinőttem a piálást:/ (Úgy értve, hogy annyira korán kezdtem)

Cigizni is ennyi idősen kezdtem, hol leszokok, hol vissza. Most épp cigizek, de napi 2-3 szálnál nem többet.

Vízipipázni alkalmanként szoktam, füvet meg ilyen sz@rokat nem próbáltam, nem is fogok.

2011. ápr. 14. 19:55
 19/44 anonim ***** válasza:
61%

Alkoholt sokszor fogyasztottam már, legtöbbször mértékkel. A mértékkel igazából csak egyszer volt gond, akkor nem voltam totál K.O., de eléggé instabil voltam és beszéltem néhány összevisza dolgot, bár nagyjából emlékszek az estére. Egyszer viszont úgy kerültem szintén ilyen instabil vagyok és hülyeségeket beszélek állapotba (nem voltam teljesen részeg), hogy 1,5 doboz sört ittam meg. A gond csak az volt, hogy előtte 7 órával ettem utoljára, szóval szinte éhgyomorra ittam.

A cigit 14 évesen próbáltam ki először, utána kb. 10 hónapig egyáltalán nem gyújtottam rá. Február közepe felé kezdtem el alkalmanként cigizni. A múltkor fél doboz cigi elég volt egy hónapra. 3 hete vettem utoljára cigit, abból még kb. a fele meg van. Szóval tényleg nem szívok sokat.

Füvet és egyéb drogokat nem próbáltam. Nem mondom, hogy nem fogom vagy nem is akarom, mert sosem tudhatom, mit hoz az élet. Volt idő, amikor azt mondtam, hogy alkohol? fúúúj, soha és volt idő, amikor azt mondtam, én sosem fogok cigizni, csak sárgák lesznek a fogaim és büdös a szám, arról nem beszélve, hogy fizetek a halálért. Most mégis ott tartok, hogy szoktam inni és néha cigizni:$ :S

15/L

2011. ápr. 14. 20:06
 20/44 anonim ***** válasza:
85%

14éves korom óta dohányzok, 13éves korom óta füvezek.

amfetaminszármazékokat fogyasztok alkalmanként, kb havonta.

az alkoholt nem szeretem. csak a sört, az ízlik.

19/f

2011. ápr. 14. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!