Tinik! Voltatok már berúgva? Szívtatok már cigit/füvet? Ha igen, hány évesen, ha nem, kiakarod próbálni?
Amúgy én:
14 éves lány vagyok, eddig 1x rúgtam be [de nem durván] és 4 szál cigit szívtam összesen [kb 2 óra leforgása alatt]. Füvet nem próbáltam, és nem is akarom.
Ja, és idén volt mind a kettő.
Mindenkit felpontozok!! :)
Úgy istenesen berúgva 2 hónapja voltam, nagy hülyeség volt. Előtte és azóta is csak hangulatfokozónak ittam/iszok 1-2 pohár valamit bulikon, semmi több.
Cigi: Majdnem 13 évesen szívtam először. Aztán alkalmanként szívtam, volt, hogy egy doboz másfél-két hónapig kitartott. Csak ritkán szívok cigit, még tavaly vettem egy dobozzal.
Füvet egyszer sem próbáltam, drogra nem szoknék rá soha.
21/N
19 éves vagyok, sosem rúgtam még be.
A füves cigit nem próbáltam, nem is tervezem, simát pedig 3x szívtam.
Az első kb 4-5 évesen volt, drága keresztanyukám dugta a számba (a saját, nálam fél évvel kisebb fiáéba is), a második kb 11 évesen, a harmadik pedig 14-15.
Egyik sem volt jó, és nem is igazán tüdőztem le.
Szerintem butaság, nem fogok többet szívni, nem csak a pénzt, de az egészséget is elveszi.
És egyáltalán nem menő!!!
Igen, voltam már részeg (de sosem volt olyan hányásban fetrengős és nem is akarok annyira berúgni). Cigit próbáltam már, gusztustalan volt, soha többet! Füvet nem próbáltam.
14/L
13 évesen ittam először, eddig sohasem voltam olyan " mocskos részeg" , csak szolidan :P
14 évesen próbáltam a cigit
15 évesen próbáltam a füvet
15 éves fiú vagyok , és majdnem kitűnő tanuló.
Nem rúgtam még be, és nem is dohányoztam, de nem is akarok egyiket se.
16/L
kb. fél éve berúgtam életembe először, de nem túlságosan, csak úgy éppenhogy dülöngéltem. :D mondjuk fél liter bor után...
egy ideig cigiztem, pár hóapig, már majdnem rá is szoktam, de rá jöttem, hogy fölösleges és hülyeség.
és sos füveztem, és nem is tervezem.
13/L
cigit sosem próbáltam, berúgni sem rúgtam be soha, szüleim nagyobb alkalmakkor kínáltak likőrökkel/pezsgővel, de nem izlett az alkohol íze, szóval...
a drogtól meg irtózom :)
14/L
Cigit 12 évesen próbáltam ki, szerintem szörnyű. Bár vízipipázni szoktam heti kb 2x.
Inni 2 hetente, annyit iszok, hogy jóó kedvem legyen :D
Füvezni kb hetente, de már elég sokféle drogot kipróbáltam, sajnos nagyon érdekesnek találom őket.. :/
De legjobb a fű, és nem is káros. Olvassatok utána, aki nem hiszi..
16/L
Nem,de ittam már.Cigit próbáltam, csak kíváncsiságból.
Ennyi épp elég volt.
14l
Igen. Igen. Igen.
Először 13 évesen.Mindet.
Azóta volt egy félév amíg nem dohányoztam,nem ittam egyáltalán.Most féléve újra.A kannabisszal úgy vagyok,hogy ha van,ha kívánom,akkor mért ne?!
Szintetikus cuccokat élből elutasítom.
A fű nekem nem számít drognak.Tulajdonképp csak politikai okokból nincs legalizálva.De legutolsó értesüléseim szerint tervben van az orvosilegalizáció az országban is.;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!