Ti mit tennétek a helyemben? Tanácstalan vagyok! Bővebben lent
A szomszéd srácot és még egy utcabeli fiút megláttam (12 évesek),hogy alkoholt loptak otthonról és azt itták, ők nem láttak engem. A szomszéd szülőkkel jó barátságban vagyunk és nem tudom, hogy mit kellene tennem, mert annyiban nem akarom hagyni. De azt is tudom, hogy nem rám tartozik. Lehet először a fiúkkal kéne beszélnem és ha nem használ, szólni a szülőknek? Ráadásul több utcabeli előtt is lebuktak, de azért nem szólnak, mert nincsenek jóban a szülőkkel.
Kérnék mindenkit a rosszindulatú válaszoktól, mert nem a kotnyeleskedés vezérel, nagyon rossz nézni, hogy kezd elkallódni a barátaink gyereke és talán még meg lehet akadályozni a teljes elzüllést (szerintem)
Köszi a választ! Igen felnőtt vagyok, jelenleg gyeden a babómmal.
Nem akarom nevelni a szomszéd srácot, de ha nem szól senki a szülőnek, akinek fogalma sincs róla, hogy a kicsi fia mit művel, hogy nevelje? És mi lesz ha a szülő túl későn tudja meg és sokkal komolyabb gondok lesznek a sráccal? Azt gondolom, hogy az elején kell az ilyet megfogni, de tudom nem az én dolgom, úgyhogy tényleg patthelyzet.
Mondanám,hogy beszélj a fiúkkal,de mire mennél?Nem hiszem,hogy (már elnézést) rád fognak majd hallgatni.
Ha még egyszer meglátod őket akkor szólj a szülőknek. De honnan tudod,hogy otthonról lopták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!